Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ποιοι είμαστε

Το primepharmacy.gr αποτελεί την ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Τέσσυ Νοδάρα, το οποίο βρίσκεται στο Μοσχάτο . Το φυσικό μας κατάστημα ιδρύθηκε το 1965 από τον Ιωάννη Νοδάρα, πατέρα της σημερινής ιδιοκτήτριας Τέσσυς Νοδάρα. Το φαρμακείο μας έκτοτε συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη.

Με την πολυετή εμπειρία μας και την παρουσία μας στον χώρο της υγείας εδώ και 53 χρόνια, προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με βασικό γνώμονα τον σεβασμό και το ειλικρινές ενδιαφέρον προς τον πελάτη μας. Κύριο μέλημα μας είναι όχι μόνο η στείρα παροχή των απαραίτητων σκευασμάτων αλλά και η καθοδήγηση του πελάτη προς την ολοκληρωτική λύση του προβλήματος του, μέσω της παροχής χρήσιμων συμβουλών.

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης είναι πάντα έτοιμο να παράσχει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση που ταιριάζει σε κάθε ανάγκη τόσο υγείας όσο και καθημερινής περιποίησης, φροντίδας και ομορφιάς, δημιουργώντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Η ομάδα μας αποτελείται από επιστήμονες φαρμακοποιούς, αισθητικό με πολυετή εμπειρία, βοηθούς φαρμακοποιού, συνεργάτη back office και τμήμα e-shop, οι οποίοι εργάζονται πάντα έχοντας αίσθημα ευθύνης.

Θα είναι χαρά μας να μας επισκεφτείτε και στο φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στο κέντρο του Μοσχάτου, απέναντι από τον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος για να μας γνωρίσετε και να διαπιστώσετε από κοντά ότι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν είναι παρά η συνέχεια της φυσικής μας πορείας και ο νέος τρόπος για να εξασφαλίσουμε μία ακόμα λύση για την άμεση ενημέρωση του πελάτη μας ως προς τα νέα προϊόντα αλλά και την εξυπηρέτηση του καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου. Το φαρμακείο μας διαθέτει τη μέγιστη και διαρκώς ανανεούμενη ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 4817147 ή μέσω e-mail στο info@primepharmacy.gr για οποιαδήποτε απορία σας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας.

 

Η έδρα του φαρμακείου μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, 18345 Μοσχάτο, Αθήνα, ΑΦΜ 052872137 ΔΟΥ Μοσχάτου. ΓΕΜΗ 147419209000