Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Επάνοδος στη δουλειά: Δώσε στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται

Επάνοδος στη δουλειά: Δώσε στον οργανισμό την ενέργεια που χρειάζεται
Ο Σεπτέμβρης είναι από τους πιο απαιτητικούς μήνες σε πολλά επαγγέλματα. Οι διακοπές λαμβάνουν τέλος και το βαρύ πρόγραμμα εργασίας παίρνει τη θέση της ξεκούρασης του καλοκαιριού.

Η κούραση αρχίζει να κάνει την εμφάνισή της και απλές καθημερινές εργασίες φαίνονται βουνό. Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις το αίσθημα κόπωσης και να οπλίσεις τον οργανισμό σου με ενέργεια; Η λύση βρίσκεται στη διατροφή και τα συμπληρώματα. Βιταμίνες και ιχνοστοιχεία δίνουν την απαιτούμενη ώθηση και ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός.

Πώς θα επιστρέψεις στη δουλειά δυναμικά

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται η ενυδάτωση και η διατροφή. Η κατανάλωση σε καθημερινή βάση τροφών με υψηλή διατροφική αξία όπως για παράδειγμα τα φρούτα και λαχανικά κρίνεται απαραίτητη για την παροχή ενέργειας στον οργανισμό.

Βοηθητικά, δρουν επίσης τα συμπληρώματα διατροφής που χάρη στις ενισχυμένες φόρμουλές τους εφοδιάζουν τον οργανισμό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Από τα πιο αποτελεσματικά για ενίσχυση της ενέργειας είναι τα παρακάτω ενώ στα φαρμακεία υπάρχουν πολυβιταμινούχα συμπληρώματα διατροφής για κάθε ανάγκη. Διάλεξε κάποιο συμπλήρωμα που να εμπεριέχει αρκετά από τα κάτωθι και ανέκτησε τη χαμένη σου ενέργεια και αντοχή.

Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που δίνουν ενέργεια

Σύμπλεγμα βιταμινών Β: Βοηθούν να καταπολεμηθεί το αίσθημα κόπωσης βοηθώντας το σώμα μας να επεξεργαστεί τα τρόφιμα και να τα μετατρέψει σε ενέργεια. Βελτιώνουν τόσο τη διάθεση όσο και την αντοχή.

Βιταμίνη C: Είναι γνωστή για την καταπολέμηση του κρυολογήματος και όχι μόνο.

Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και βοηθά στη σωστή απορρόφηση του σιδήρου, η έλλειψη του οποίου μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα κόπωσης.

Βιταμίνη Α: Καταπολεμάει το καθημερινό άγχος και βοηθάει στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού προασπίζοντας τη συνολική υγεία.

Βιταμίνη Ε: Είναι βασική για τη διατήρηση της καλής άμυνας του οργανισμού αλλά και την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, βελτιώνοντας την φυσική αντοχή και τη μυϊκή δύναμη.

Βιταμίνη D: Είναι αποδεδειγμένο πως η έλλειψη της βιταμίνης D στον οργανισμό συνδέεται με μειωμένη αντοχή και αίσθημα υπνηλίας. Η ενίσχυση του οργανισμού σε αποθέματα της λεγόμενης βιταμίνης του Ήλιου θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των ζητημάτων κόπωσης.

Ψευδάργυρος: Είναι γνωστό πως η έλλειψη ψευδαργύρου συνδέεται με αδυναμία συγκέντρωσης και αίσθημα κόπωσης.

Μαγνήσιο: Η έλλειψη μαγνησίου συνδέεται άρρηκτα με εμφάνιση κραμπών αλλά και αδυναμίας. Είναι από τα βασικά ιχνοστοιχεία για την καταπολέμηση της έντονης και ανεξήγητης κόπωσης.

Σίδηρος: Το πρώτο που ελέγχουμε σε περιπτώσεις έντονης κούρασης είναι οι αποθήκες σιδήρου και η πιθανότητα αναιμίας. Η σωστή πρόσληψη σιδήρου θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κόπωσης και στην ανάκτηση της χαμένης ενέργειας.

Tip: Βασική για την συνολική υγεία του οργανισμού και τη διατήρηση της ενέργειας είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία φροντίζουν γι΄αυτό όπως και η καλή υγεία του πεπτικού συστήματος.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.