Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Μάσκα και γάντια: Πώς θα τα φορέσεις σωστά κατά του κορωνοϊού

Μάσκα και γάντια: Πώς θα τα φορέσεις σωστά κατά του κορωνοϊού
Το ξέσπασμα του κορονοϊού σε παγκόσμια κλίμακα έχει προκαλέσει άγχος σε όλον τον κόσμο. Η ταχύτητα εξάπλωσής του είναι πολύ πιο γρήγορη από αυτήν μίας απλής γρίπης. Πλέον, η λήψη μέτρων δε συνίσταται απλώς, αλλά κρίνεται αναγκαία αν θέλουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση και κυρίως να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Πολλοί από εμάς, σε περίπτωση που κολλήσουμε τον ιό, μπορεί να τον περάσουμε σαν μία ακόμα ίωση, όμως η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη για τις ευπαθείς ομάδες.

Για αυτόν τον λόγο, η χρήση μάσκας και γαντιών καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την αποφυγή μετάδοσης των μικροβίων και των σταγονιδίων, αφού ο ιός μεταδίδεται τόσο μέσω των επιφανειών όσο και μέσω του αέρα.

Στο κομμάτι της μάσκας, ωστόσο, υπάρχει αρκετά μεγάλη σύγχυση για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να τη φορέσουμε για να είμαστε καλυμμένοι και λογικό αν σκεφτείς ότι δεν είχε προκύψει αντίστοιχη ανάγκη μέχρι σήμερα. Η απάντηση φαίνεται να είναι αυτή:

Οι μάσκες χρησιμοποιούνται από τους ασθενείς για να μην κολλήσουν τους γύρω τους κι όχι για να μην κολλήσουν οι υγιείς από τους άλλους. Αν, όμως, για κάποιον λόγο φορέσεις τη μάσκα, κάνε τα βήματα που ακολουθούν για βέλτιστα αποτελέσματα.

Πριν τοποθετήσεις τη μάσκα, πλύνε τα χέρια σου ή απολύμανέ τα με κάποιο αντισηπτικό.
Βάζοντας τη μάσκα, σιγουρέψου ότι έχεις καλύψει καλά τη μύτη και το στόμα κι ότι δεν υπάρχουν κενά.
Μην ακουμπάς τη μάσκα όσο τη φοράς, γιατί τα μικρόβια που βρίσκονται πάνω της θα πάνε στα χέρια σου.
Όταν θες να βγάλεις τη μάσκα, κάνε το από την πίσω πλευρά και απολύμανε κατευθείαν τα χέρια σου με σαπούνι ή αντισηπτικό.

Δες αν η μάσκα σου είναι μίας χρήσης, και, αν ναι, πέτα τη μόλις τη χρησιμοποιήσεις σε έναν κάδο σκουπιδιών που κλείνει, για να απομονώσεις το οποιοδήποτε μικρόβιο, κι άνοιξε μία καινούργια συσκευασία.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.