Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τα οφέλη των serums

Τα οφέλη των serums

Ο ορός προσώπου ή αλλιώς serum είναι ένα πολύ λεπτόρρευστο γαλάκτωμα με ενεργά συστατικά (όπως οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά). Τα serum αποτρέπουν την αφυδάτωση, τις ρυτίδες, την ερυθρότητα, τις κηλίδες ή την ατονία του δέρματος.

Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως το «φάρμακο» της επιδερμίδας και αυτό διότι περιέχουν υψηλή συγκέντρωση ανώτερης ποιότητας δραστικών συστατικών, ενώ η δράση τους είναι πιο ενισχυμένη συγκριτικά με μια κρέμα. Τα δραστικά τους συστατικά έχουν τέτοια δομή ώστε να μπορούν να διεισδύσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα, φτάνοντας στον επιδερμικό φραγμό, τη στιγμή που οι κρέμες παραμένουν στην επιφάνεια της επιδερμίδας.Χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τη μείωση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων, για να προσφέρουν ενυδάτωση και να δώσουν λάμψη στην επιδερμίδα. Χαρίζουν σύσφιξη, ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και ενισχύουν την άμυνα του δέρματος. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τον τύπο του ορού που θα επιλεχθεί.

Το ποιο serum θα επιλέξετε έχει να κάνει με τον στόχο που θέλετε να επιτύχετε. Υπάρχουν πολλά ξεχωριστά serum και καθένα, ανάλογα με τα ενεργά συστατικά και την υφή του, μπορεί να έχει διαφορετικά οφέλη για την επιδερμίδα.

 Ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ορών ενίσχυσης της επιδερμίδας. Ο ορός με βάση το νερό είναι ιδανικός για λιπαρές επιδερμίδες ,ενώ ο ορός με βάση το λάδι είναι ιδανικός για πιο ξηρές επιδερμίδες. Πάντως,  ο συνδυασμός των ενεργών στοιχείων που περιέχει, είναι αυτός που ξεχωρίζει το serum, ενώ τα βασικά στοιχεία είναι τα αντιοξειδωτικά, η ρετινόλη, τα πεπτίδια, αυξητικοί παράγοντες, άλφα και βήτα υδροξυλικά οξέα.

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

Οι οροί ενυδάτωσης είναι κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες. Είναι σχεδιασμένοι για επιδερμίδες αφυδατωμένες που έχουν ανάγκη από ενυδάτωση σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Πρόκειται για ορούς που ενυδατώνουν βαθειά την επιδερμίδα εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει μια κρέμα. Επίσης βοηθούν στην συγκράτηση της υγρασίας στο δέρμα, αναζωογονούν, χαρίζουν ζωντάνια και φρεσκάδα.

Οι οροί λάμψης δεν είναι απαραίτητοι σε ηλικίες κάτω των 25 ετών ,εφόσον οι λειτουργίες του δέρματος βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δεν χρειάζονται εξωτερική βοήθεια παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Οι οροί αυτοί είναι σχεδιασμένοι για επιδερμίδες θαμπές που έχουν χάσει την ζωντάνια τους και χρειάζονται να ανακτήσουν την χαμένη τους λάμψη. Έτσι, παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα για να γίνει πιο φωτεινή και λεία, όπως βιταμίνη C. Ορισμένοι οροί λάμψης επίσης στοχεύουν στην καταπολέμηση κάποιων δερματικών προβλημάτων όπως δυσχρωμίες, κηλίδες, σημάδια του δέρματος. Οι οροί αυτοί είναι γνωστοί ως οροί λεύκανσης.

Οι οροί αντιγήρανσης είναι κατάλληλοι για ηλικίες άνω των 35 ετών. Με το πέρασμα των χρόνων όλοι οι μηχανισμοί αρχίζουν σιγά-σιγά να υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα το δέρμα να χρειάζεται επιπλέον βοήθεια από εξωτερικούς παράγοντες. Στοχεύουν λοιπόν στην επιβράδυνση της γήρανσης, την μείωση των ρυτίδων, την αναδόμηση και ανάπλαση τις επιδερμίδας. Οι οροί αυτοί είναι πολλές φορές συνδυασμένοι με πολλαπλές δράσεις για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς τα προβλήματα ενός δέρματος που μπαίνει πλέον στην διαδικασία της γήρανσης είναι περισσότερα από ένα.

Για δέρματα άνω των 45 ετών και ειδικότερα για επιδερμίδες που έχουν χάσει την ελαστικότητα τους και έχουν χαλαρώσει συστήνονται και οι αντιγηραντικοί οροί σύσφιγξης. Στοχεύουν στην επανόρθωση του σχήματος του προσώπου, την αναδόμηση της επιδερμίδας, την αύξηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του. Στους ορούς αυτούς ανήκουν οροί γνωστοί ως οροί λίφτινγκ, οι οποίοι στοχεύουν στη δημιουργία αποτελεσμάτων ενός μικρού λίφτινγκ στην επιδερμίδα.

Ο τρόπος και χρόνος εφαρμογής εξαρτάται από τις ανάγκες του δέρματος και την δράση του κάθε ορού.

Ένα αντιοξειδωτικό serum είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται το πρωί ,διότι βοηθά την επιδερμίδα να αμυνθεί ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις.

Ένας ορός κυτταρικής αναγέννησης θα είναι πιο δραστικός κατά την διάρκεια της νύχτας ,ενώ ένα ενυδατικό ή ένα αντιρυτιδικό serum θα έχει καλύτερα και πιο ενισχυμένα αποτελέσματα εάν χρησιμοποιηθεί δυο φορές την ημέρα (πρωί και βράδυ).

 

 ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ

Τα serum ενισχύουν και ισχυροποιούν την δράση της κρέμας.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η συστηματική χρήση ενός ορού μπορεί να βελτιώσει έως 30% την δράση της κρέμας.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.