Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τι να προσέξεις μετά το τσίμπημα

Τι να προσέξεις μετά το τσίμπημα

Το καλοκαίρι ήταν λες και αργούσε πολύ να έρθει. Με όλα αυτά που περάσαμε τη φετινή χρονιά δεν το λες και παράλογο. Όπως και να ‘χει και παρά τις όποιες αντιξοότητες, η αγαπημένη εποχή όλων έφτασε και μαζί με αυτήν ό,τι συνεπάγεται. Από τη μία, έχουμε τα καλά της, δηλαδή την άνοδο της θερμοκρασίας, τον ήλιο, τα μπάνια στη θάλασσα, τις εξόδους με φίλους και τις βραδινές βόλτες με το ζεστό αεράκι. Από την άλλη, όμως, έχουμε κάποια ενοχλητικά πράγματα που σε κανέναν δεν αρέσουν, όπως είναι τα κουνούπια και η εκνευριστική τους ύπαρξη.

Θα βάλουμε εντομοαπωθητικά για να αποτρέψουμε την έλευσή τους στο σπίτι μας και να βάλουμε μία ασπίδα απέναντι στα τσιμπήματα, ειδικά τις ώρες που κοιμόμαστε και δεν μπορούμε καθόλου να ελέγξουμε τη συμπεριφορά τους. Μπορεί να σηκωθούμε το πρωί και να καταλήξουμε με πολλά μικρά καρουμπαλάκια σε όποια περιοχή έχει τελικά καταφέρει να επιτεθεί το καθένα. Τι μπορείς να κάνεις τώρα, όμως, που το «κακό» έχει γίνει και θες να ανακουφίσεις τη δυσφορία;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές για το πώς να κινηθείς σε μία ανάλογη περίπτωση. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τα προϊόντα της φύσης και να επιλέξεις μέλι ή βρώμη είτε στην αυτούσια μορφή τους είτε μέσα σε ειδικές κρέμες και λοσιόν που υπάρχουν στην αγορά και προσφέρουν καταπραϋντική δράση στο τσίμπημα και πολλά περισσότερα.

  • Το μέλι έχει αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές αλλά και να αποτρέψει μολύνσεις.

  • Η βρώμη αποτελεί ιδανική επιλογή για καταπραΰνει τσιμπήματα εντόμων αλλά και αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι ένα συστατικό γνωστό για τη χαλαρωτική του δράση.

  • Το τσάι είναι άλλο ένα πράγμα που βοηθάει πολύ στη μείωση των φλεγμονών, εξ ου και χρησιμοποιείται μέχρι και για πρησμένα μάτια.

  • Οι χημικές ενώσεις που βρίσκονται στον βασιλικό έχουν την ικανότητα να ανακουφίζουν από τη φαγούρα, οπότε μία λοσιόν που τα περιέχει μόνο καλό θα κάνει στην πληγείσα περιοχή.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.