Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Το αντηλιακό με χρώμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου το φετινό καλοκαίρι.

Το αντηλιακό με χρώμα θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου το φετινό καλοκαίρι.

Μέχρι τώρα θα έχεις σίγουρα καταλάβει ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό κάθε ημέρα. Και αφού θα ξοδέψεις ένα λεπτάκι να το απλώσεις, φρόντισε να είναι ένα που θα έχει χρώμα, ώστε να μην χρειάζεται να φορέσεις και make up. Το αντηλιακό με χρώμα έχει πολλά οφέλη για το δέρμα σου και όχι μόνο.

1. Σε προστατεύει.

Ας ξεκινήσουμε από τον πιο σημαντικό λόγο που θα πρέπει να φοράς ένα αντηλιακό με χρώμα: Σου προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένα καλό αντηλιακό με χρώμα μπορεί να προστατεύσει το δέρμα από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες UVA και UVB, ενώ περιέχει και υψηλό δείκτη προστασίας SPF, για παρατεταμένη δράση. Αυτά βέβαια είναι τα οφέλη που έχει και ένα απλό αντηλιακό, σωστά; Απλώς συνέχισε να διαβάζεις…

2. Είναι 3 σε 1 και συμφέρει.

Το αντηλιακό με χρώμα όχι μόνο αντικαθιστά την εφαρμογή του αντηλιακού στην πρωινή σου ρουτίνα ομορφιάς, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θέση της ενυδατικής αλλά και του make up σου. Η υφή και οι ιδιότητες ενός αντηλιακού με χρώμα το κάνουν ιδανικό τόσο για να προστατεύει από τον ήλιο, όσο και να θρέφει το δέρμα αλλά και να προσθέτει μία πινελιά χρώμα. 3 σε 1 δηλαδή!

3. Καλύπτει.

Ένα αντηλιακό με χρώμα δεν περιέχει πολύ χρώμα, αλλά δίνει την κάλυψη ενός απαλού foundation. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το εφαρμόζεις αντί για το make up σου χωρίς να χρειάζεται να προσθέσεις κάτι άλλο. Απλώς πρόσθεσέ το στο πρόσωπό σου και με απαλές κινήσεις άπλωσέ το όπως θα έκανες και με το αντηλιακό σου. Τόσο απλό.

4. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Και γιατί να σταματήσεις στο πρόσωπο; Αν έχασες το ραντεβού για το τεχνητό σου μαύρισμα ή θέλεις να καλύψεις κάποιες κοκκινίλες πριν βγεις στην παραλία, το αντηλιακό με χρώμα θα κάνει άψογα τη δουλειά. Άπλωσέ το σε όλο σου το σώμα και θα αποκτήσεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να βγεις έξω, γνωρίζοντας ότι είσαι προστατευμένη από τον ήλιο, αλλά και ότι έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα κάλυψης σε όλο το σώμα.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.