Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τριχόπτωση: Βιταμίνες και ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης

Τριχόπτωση: Βιταμίνες και ο σωστός τρόπος αντιμετώπισης
Τα μαλλιά σου είναι εύθραυστα και φεύγουν τούφες κατα το βούρτσισμα ή κάθε φορά που λούζεσαι; Κατά πόσο αυτό πρέπει να σε προβληματίσει; Στις περισσότερες περιπτώσεις, η τριχόπτωση δεν προκαλεί ανησυχία. Άγχος, αλλαγή εποχής ή ταλαιπωρία των μαλλιών είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Με μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα και πρόγραμμα φροντίδας μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και η τρίχα να ανακτήσει τη χαμένη της ελαστικότητα και δύναμη.

Οι βιταμίνες που δίνουν δύναμη στα μαλλιά σου

Η σωστή, ισορροπημένη διατροφή προσφέρει υγεία στον οργανισμό αλλά και τα μαλλιά σου. Η πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων είναι απαραίτητη για την ενδυνάμωση της τρίχας. Τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεϊνες διατηρούν την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και είναι απαραίτητες για την τόνωση του οργανισμού. Η τριχόπτωση σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται ως αποτέλεσμα ελλιπούς διατροφής. Καλό είναι η πρόσληψη των θρεπτικών στοιχείων να γίνεται από τη διατροφή, όταν όμως αυτό δεν είναι εφικτό, η λήψη κάποιου συμπληρώματος μπορεί να την υποκαταστήσει.

Προσοχή στο τοξικό στρες
Το άγχος προκαλεί δεινά στον οργανισμό, μεταξύ των οποίων και η αποδυνάμωση της τρίχας. Το τοξικό στρες προκαλεί αλλαγές στην ορμονική ισορροπία του οργανισμού και έχει συνδεθεί με έντονη τριχόπτωση και αδύναμα μαλλιά. Τεχνικές χαλάρωσης όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός αλλά και ροφήματα βοτάνων θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις τη χαμένη ισορορροπία.

Τα προϊόντα που χρειάζεσαι
Όπως με κάθε εξατομικευμένο πρόβλημα, έτσι και στην περίπτωση της τριχόπτωσης, η χρήση ενδεδειγμένων και ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων είναι βοηθητική. Υπάρχουν αρκετά σαμπουάν, λοσιόν και ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για την τόνωση των τριχών και την μείωση του προβλήματος τριχόπτωσης.

Μικρές αλλαγές στη φροντίδα των μαλλιών σου
Υπάρχουν μερικές συνήθειες που επιδεινώνουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης και άλλες που το προλαμβάνουν. Το λούσιμο με καυτό νερό για παράδειγμα ή το στέγνωμα των μαλλιών με καυτό αέρα είναι καταστροφικά για την τρίχα. Το ίδιο ισχύει και με το καθημερινό λούσιμο με προϊόντα που δεν ενδείκνυνται για συχνή χρήση. Αντίθετα, συνήθειες όπως το μασάζ κατά το λούσιμο ή η χρήση μάσκας με θρεπτικές και ενυδατικές ιδιότητητες μια φορά την εβδομάδα δίνουν λάμψη και δύναμη στην τρίχα.

Πότε να επισκεφτείς ειδικό;
Σε γενικές γραμμές, η απώλεια μέχρι και 100 τριχών την ημέρα – που αντιστοιχεί δε δύο μικρές τούφες - θεωρείται φυσιολογική. Αν, ωστόσο, παρά το πρόγραμμα περιποίησης και τις αλλαγές στην καθημερινότητα το πρόβλημα επιμένει για περισσότερο από δύο μήνες και δημιουργείται αραίωση, καλό είναι να επισκεφτείς κάποιον ειδικό.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.