Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

5 εύκολοι τρόποι να βελτιώσεις την υγεία σου το 2020

5 εύκολοι τρόποι να βελτιώσεις την υγεία σου το 2020
Τα resolutions που έρχονται πάντα μαζί με τη νέα χρόνια, συνήθως έχουν έναν κοινό παρονομαστή, και αυτός δεν είναι άλλος από το να χάσουμε βάρος. Βλέπεις τις γιορτές όλοι τρώμε λίγο περισσότερο από το κανονικό, οπότε η απώλεια βάρους έρχεται αυτόματα μαζί με την αλλαγή του χρόνου. Το να χάσεις βάρος όμως δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την υγεία σου.
Υπάρχουν ακόμη 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την υγεία σου και κανένα από αυτά δεν περιλαμβάνει γυμναστική.
#1. Φτιάξε μια σωστή ρουτίνα ύπνου
Ένα από τα ευκολότερα και καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για την υγεία σου είναι να δώσεις προτεραιότητα στην επίτευξη μεγαλύτερης ποιότητας ύπνου - επτά έως εννέα ώρες κάθε βράδυ, και να το κάνεις με συνέπεια. Κάνε ότι μπορείς για να φτιάξεις τη μέρα σου κατά αυτόν τον τρόπο, ώστε να πηγαίνεις στο κρεβάτι την ίδια ώρα κάθε βράδυ και να ξυπνάς την ίδια ώρα κάθε πρωί. Το σώμα μας επιζητά συνέπεια και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να ξυπνάς αναζωογονημένη κάθε μέρα. Δοκίμασε κι ένα συμπλήρωμα διατροφής για καλύτερο ύπνο.
#2. Κάνε 5 λεπτά βαθιές αναπνοές
Αυτό το απλό έργο βοηθάει στην ανακούφιση του άγχους, στην αύξηση της χαλάρωσης και μπορεί να μειώσει ακόμα περισσότερο τον καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή σου πίεση. Έρευνες έχουν δείξει ότι η βαθιά αναπνοή μέσω της μύτης (έναντι του στόματος) ενισχύει τη γνωστική λειτουργία και τη συμπεριφορά, όπως η διάκριση φόβου και η ανάκτηση μνήμης.
#3. Φάε περισσότερο ψάρι
Το American Heart Association συνιστά όλοι να τρώμε δύο μερίδες ψαριών την εβδομάδα: τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα τους είναι εξαιρετικά για την υγεία της καρδιάς. Τα ψάρια είναι επίσης πλούσια σε άπαχη πρωτεΐνη, βιταμίνη D και ασβέστιο. Aν δεν αγαπάς τα ψάρια, βάλε στη διατροφή σου ένα συμπλήρωμα Ω-3 λιπαρών οξέων.
#4. Κάνε αποχή από τα social media
Όλο και περισσότερες μελέτες δείχνουν τις αρνητικές παρενέργειες της καθημερινής χρήσης των social media. Δεν μας εμποδίζουν μόνο να αλληλεπιδράμε με τους πραγματικούς ανθρώπους σε καθημερινή βάση, μπορεί να προκαλέσουν επίσης άγχος και κατάθλιψη.
#5. Φάε λαχανικά για πρωινό
Η βάση της διατροφής μας πρέπει να είναι λαχανικά και πολλοί από εμάς υπολείπονται. Τα λαχανικά περιέχουν ισχυρά θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη διατήρηση της υγείας κάθε οργάνου, ειδικά του εγκεφάλου και του γαστρεντερικού σωλήνα.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.