Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

5 + 1 συμβουλές για καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο

5 + 1 συμβουλές για καλύτερο και πιο ξεκούραστο ύπνο

 Άλλη μία απαιτητική μέρα έφτασε στο τέλος της και εσείς ανυπομονείτε να πάτε για ύπνο… Ξαπλώνετε αναπαυτικά στο κρεβάτι σας, κλείνετε τα φώτα, κλείνετε τα μάτια… και αμέσως μετά τα ξανανοίγετε, ενώ παράλληλα στριφογυρίζετε μανιωδώς!

Αν το παραπάνω σκηνικό σας είναι αρκετά οικείο, τότε ίσως ήρθε η ώρα να διαβάσετε τα παρακάτω:

  1. Μην πηγαίνετε κατευθείαν για ύπνο μετά τη δουλειά. Είναι χρήσιμο να μεσολαβήσει ένα στάδιο αποφόρτισης στη διάρκεια του οποίου θα κάνετε κάτι χαλαρωτικό. Μια τέτοια πρακτική είναι ο διαλογισμός και η ιδανική ώρα είναι περίπου μία ώρα πριν πάτε για ύπνο.
  2. Κρατάτε ημερολόγιο ή σημειώστε στην ατζέντα σας ιδέες, υποχρεώσεις ή πράγματα που πρέπει να κάνετε την επόμενη μέρα.
  3. Απενεργοποιήστε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές τουλάχιστον μία ώρα πριν τον ύπνο.
  4. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία του δωματίου. Οι ιδανικές θερμοκρασίες για ύπνο κυμαίνονται μεταξύ 16 και 19 βαθμών Κελσίου.
  5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει αρκετή σωματική δραστηριότητα στη διάρκεια της ημέρας. Μελέτη έχει διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που ασκούνται κατά μέσο όρο 150 λεπτά την εβδομάδα κάνοντας μέτρια έως έντονη άσκηση, κοιμούνται καλύτερα.
  6. Επιλέξτε το συμπλήρωμα διατροφής Cool Night της σειράς Platinum Range της Power Health, μια συνεργιστική φόρμουλα για τη μείωση του χρόνου που χρειάζεται κανείς για να κοιμηθεί, συμβάλλοντας στην καλύτερη ποιότητα του ύπνου.

Συνδυάζει τη δράση της μελατονίνης με το χαμομήλι, το λυκίσκο, τις βιταμίνες Β1, Β6, με το ασβέστιο και το μαγνήσιο συμβάλλοντας, παράλληλα, και στην καλή υγεία των μυών, του νευρικού συστήματος και της ψυχολογίας. Κοιμηθείτε το βράδυ καλά, για να ζείτε τη μέρα σας καλύτερα.

Όνειρα γλυκά!

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.