Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

6 μυστικά για λαμπερό δέρμα που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP

6 μυστικά για λαμπερό δέρμα που πρέπει να δοκιμάσεις ASAP
Το αψεγάδιαστο και λαμπερό δέρμα είναι αυτό που κάθε γυναίκα εύχεται να έχει. Δεν είναι, όμως, πάντα εύκολο, αφού στην ποιότητα και στην όψη του δέρματος πολλά πράγματα μπορούν να παίξουν ρόλο και να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό κι οι τρόποι για να το πετύχεις είναι πολλοί και είναι ανάλογα τις ανάγκες του δικού σου δέρματος.

Υπάρχουν, ωστόσο, κάποια πράγματα που φαίνεται να βοηθούν τις περισσότερες περιπτώσεις.

-Καθαρισμός: Κάνε τακτικό καθαρισμό του προσώπου σου για να απομακρύνεις τη λιπαρότητα και τους ρύπους από το δέρμα. Αυτά τα τελευταία μπορούν να φράξουν τους πόρους και ως αποτέλεσμα να δίνουν την αίσθηση ενός θαμπού προσώπου. Χρησιμοποίησε, λοιπόν, ένα ειδικό σαπούνι πρωί και βράδυ και θα δεις που μετά από μερικές μέρες η διαφορά θα έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται.

-Απολέπιση: Η απολέπιση έχει το θετικό ότι προσφέρει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού απομακρύνει την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος με τα νεκρά κύτταρα κι αφήνει το ίδιο το δέρμα πιο καθαρό, λαμπερό κι απαλό από πριν.

-Ενυδάτωση: Όσο σημαντικό είναι να απομακρύνεις τη λιπαρότητα, άλλο τόσο είναι και το να ενυδατώσεις το δέρμα σου. Η ενυδάτωση βοηθάει στην πρόληψη της δημιουργίας ρυτίδων, στην αποφυγή της θαμπάδας και στην ενίσχυση της λάμψης και της γενικότερης υγείας της επιδερμίδας.

-Μασάζ: Με τα δάχτυλά σου κι ένα σέρουμ που να καλύπτει τις ανάγκες του δικού σου δέρματος, κάνε απαλό μασάζ για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή. Η όψη του δέρματος σταδιακά θα βελτιωθεί.

-Μάσκα: Μία σωστή μάσκα προσώπου μπορεί να επιτελέσει πολλές λειτουργίες για το δέρμα. Από τη μία να το ενυδατώσει κι από την άλλη να του επιστρέψει ό,τι θρεπτικό στοιχείο του λείπει.

-Συμπληρώματα: Υπάρχουν πολλές βιταμίνες που μπορούν να δώσουν στο δέρμα τη λάμψη που ζητάς, όπως η βιταμίνη C, που προστατεύει από τη χαλάρωση και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Από την άλλη, η βιταμίνη Α με την αντιφλεγμονώδη της δράση μπορεί να βοηθήσει τόσο στην καλύτερη όψη του δέρματος όσο και στη μείωση των λεπτών γραμμών.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.