Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Η σημασία της προστασίας από τον ήλιο: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό το καλοκαίρι

Η σημασία της προστασίας από τον ήλιο: Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό το καλοκαίρι
Το καλοκαίρι είναι μια εποχή για διασκέδαση στον ήλιο, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ακτίνες UV του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα μας. Εδώ έρχεται το αντηλιακό – είναι ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία του δέρματός μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τη σημασία της χρήσης αντηλιακού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και γιατί πρέπει να είναι μέρος της καθημερινότητάς σας.
 
Προστασία από τις βλαβερές ακτίνες UV του ήλιου;
Ο ήλιος εκπέμπει δύο τύπους επιβλαβών ακτίνων UV – UVA και UVB. Οι ακτίνες UVA διεισδύουν στο δέρμα πιο βαθιά και μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, ρυτίδες και καρκίνο του δέρματος. Οι ακτίνες UVB, από την άλλη πλευρά, προκαλούν ηλιακά εγκαύματα και είναι η κύρια αιτία καρκίνου του δέρματος. Το αντηλιακό παρέχει προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB, καθιστώντας το ένα κρίσιμο εργαλείο για την πρόληψη της βλάβης του δέρματος και τη μείωση του κινδύνου καρκίνου του δέρματος.
 
Αποτρέπει την πρόωρη γήρανση και τις βλάβες του δέρματος;
Η βλάβη από τον ήλιο είναι αθροιστική και μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση και βλάβη του δέρματος. Τα ηλιακά εγκαύματα, το μαύρισμα και οι φακίδες είναι όλα σημάδια βλάβης από τον ήλιο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτή η βλάβη μπορεί να οδηγήσει σε ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας και άλλα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Εφαρμόζοντας καθημερινά αντηλιακό, μπορείτε να αποτρέψετε ή να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά που προκαλείται από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.
 
Μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος;
Ο καρκίνος του δέρματος είναι ένας από τους πιο κοινούς τύπους καρκίνου   και η πλειονότητα των περιπτώσεων προκαλείται από την έκθεση στις ακτίνες UV του ήλιου. Το αντηλιακό μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος μπλοκάροντας τις βλαβερές ακτίνες UV που μπορούν να βλάψουν τα κύτταρα του δέρματος και να προκαλέσουν καρκίνο. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακό κάθε μέρα, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες, καθώς οι ακτίνες UV μπορούν να διαπεράσουν τα σύννεφα και να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα σας.
 
Εύκολο στη χρήση και προσβάσιμο;
Το αντηλιακό είναι εύκολο στη χρήση και άμεσα διαθέσιμο. Έρχεται σε διάφορες μορφές, όπως λοσιόν, σπρέι και στικ, διευκολύνοντας την εύρεση ενός τύπου που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διατίθεται επίσης σε διαφορετικά επίπεδα SPF, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα επίπεδο που παρέχει επαρκή προστασία για τον τύπο του δέρματός σας και το επίπεδο έκθεσης στον ήλιο.
 
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος;
Το αντηλιακό είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για άτομα με ευαίσθητο δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των αντηλιακών με βάση τα μεταλλικά στοιχεία που είναι απαλά για το δέρμα. Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αντηλιακό που φέρει την ένδειξη «ευρύ φάσματος», που σημαίνει ότι παρέχει προστασία τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB.
 
Εύκολο να ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σας;
Η ενσωμάτωση του αντηλιακού στην καθημερινή σας ρουτίνα είναι εύκολη. Απλώς εφαρμόστε το στο δέρμα σας πριν βγείτε έξω και εφαρμόστε ξανά κάθε δύο ώρες ή μετά από κολύμπι ή εφίδρωση. Το αντηλιακό μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από τα κανονικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας σας, καθιστώντας το μια εύκολη προσθήκη στην καθημερινή σας ρουτίνα.
 
Συμπερασματικά, η χρήση αντηλιακού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι απαραίτητη για την προστασία του δέρματός σας από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV του ήλιου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε αντηλιακό καθημερινά, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες, και να επιλέγετε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με κατάλληλο επίπεδο SPF για τον τύπο του δέρματός σας. Με την ενσωμάτωση του αντηλιακού στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση, τη βλάβη του δέρματος και να μειώσετε τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος. Γι' αυτό, φροντίστε να βάλετε αυτό το αντηλιακό στην τσάντα παραλίας σας αυτό το καλοκαίρι και να απολαύσετε τον ήλιο με ασφάλεια!

Το Prime Pharmacy συνιστά:
  1. Frezyderm Sea Side Mist Spf 50+, Αντιηλιακό Σπρέι Πολύ Υψηλής Προστασίας 300ml
  2. Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf 50+, Αντιηλιακή Κρέμα Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα για Ματ Αποτέλεσμα 50ml
  3. Frezyderm Sun Screen Velvet Face Cream Spf 50+, Αντηλιακή Προστασία Προσώπου για Όλους τους Τύπους Δέρματος 50ml
  4. Apivita Bee Sun Safe Hydra Melting Ultra Light Face & Body Spray SPF50 Αντηλιακό Σπρέι Προσώπου & Σώματος 200ml & After Sun Gel-Cream 100ml
  5. Apivita Bee Sun Safe Hydra Protective Sun Filters Hair Oil with Sunflower & Abyssinian Oil 100ml
  6. Frezyderm Kids Sun Care Spf 50+ Wet Skin Spray, Παιδικό Αντιηλιακό Σπρέι για Βρεγμένο Δέρμα 200ml
  7. Apivita Bee Sun Safe Satin Touch Tan Perfecting Body Oil spf30 200ml
  8. Apivita Bee Sun Safe Hydra Sun Kids Lotion SPF50 Παιδικά Αντηλιακό Σπρέι 200ml & Δώρο Παιδική Τσάντα Θαλάσσης με Δίχτυ
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.