Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τα βήματα για το πιο ωραίο και γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Τα βήματα για το πιο ωραίο και γρήγορο καλοκαιρινό μακιγιάζ
Το καλοκαιρινό μακιγιάζ θέλει την επιδερμίδα να μοιάζει μεν γυμνή, θέλει το αντηλιακό τέτοιο που να προφυλάσσει από τον ήλιο και τις ρυτίδες και απεχθάνεται τις υπερβολές.

Για να είναι η επιδερμίδα φρέσκια και καλοκαιρινή, πρέπει να είναι πεντακάθαρη. Γι’ αυτό, ξεκίνα με καθαρή επιδερμίδα και μην παραλείπεις τον καθαρισμό και την ρουτίνα ενυδάτωσης τόσο πριν τον ύπνο όσο και το πρωί για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα.

Οι λάμψεις είναι βασικό στοιχείο του καλοκαιρινού μακιγιάζ και ένα αντηλιακό με λάμψη ή ένα σέρουμ με μικροπέρλες που αντανακλούν το φως, μπορούν να προσφέρουν ένα εφέ λάμψης στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

Φυσικά, βάση του καλοκαιρινού μακιγιάζ αποτελεί η ενυδατική κρέμα που θα βοηθήσει το μακιγιάζ να στρώσει καλύτερα και θα κάνει το δέρμα να ξεδιψάσει.
Όσο για την βάση, μπορείς απλά να αποφύγεις το βαρύmake up και να προτιμήσεις μια compactπούδρα ή μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα.

Αν η επιδερμίδα σου έχει κάποιες ανομοιομορφίες που θέλεις οπωσδήποτε να καλύψεις, χρησιμοποίησε μια βάση για μακιγιάζ που έχει πιο ελαφριά, λεπτόρρευστη υφή.

Αν έχεις σπυράκια ή σπασμένα αγγεία, ξέχνα τη βάση και επίλεξε ένα προϊόν χωρίς χρώμα που θα απαλύνει τις κοκκινίλες και τις ανομοιομορφίες.

Έπειτα, δεν χρειάζεσαι υπερβολικά έντονα χρώματα για να τραβήξεις την προσοχή στο πιο δυνατό σου σημείο, αλλά μια διακριτική ιριδίζουσα σκιά που θα χαρίσει στο βλέμμα σου ζωντάνια και λάμψη. Πέρα από τα μάτια, τα φρύδια έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο του μακιγιάζ και το καλοκαίρι. Έχε μαζί σου ένα προϊόν για να φροντίσεις τα φρύδια κι έπειτα, επικεντρώσου στις βλεφαρίδες.

Προτίμησε μια μάσκαρα σε φυσικό καφέ χρώμα, κι όχι μαύρη που θα σε κάνει να φαίνεσαι υπερβολικά βαμμένη ή προτίμησε extension βλεφαρίδας που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στις διακοπές χωρίς να χρειάζεσαι κανένα προϊόν.

Τα ροδοκόκκινα μάγουλα θα σου χαρίσουν άμεσα την όψη επιδερμίδας που λαχταράς. Το καλοκαίρι αυτό άφησε στην άκρη το bronzer για τα μάγουλα και επίλεξε καλύτερα ένα κρεμώδες ρουζ για περισσότερη λάμψη και ευκολότερη εφαρμογή. Με τις άκρες των δαχτύλων σου πάρε μια μικρή ποσότητα και ξεκίνησε από τα μήλα για να καταλήξεις στους κροτάφους κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Όσο για την απόχρωση, διάλεξε μία που να βρίσκεται κοντά στα φυσικά σου χρώματα

Όσο για τα χείλη, κάνε αποτοξίνωση από τα ανεξίτηλα κραγιόν και προτίμησε ένα διάφανο lip gloss που είναι και πάλι hotτάση.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.