Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Κυτταρίτιδα: Αιτίες, Συμπτώματα και Θεραπείες

Κυτταρίτιδα: Αιτίες, Συμπτώματα και Θεραπείες

Η κυτταρίτιδα είναι μια βακτηριακή λοίμωξη του δέρματος που μπορεί να εμφανιστεί οπουδήποτε στο σώμα, αλλά πιο συχνά εντοπίζεται στα πόδια και τα πόδια. Προκαλείται από βακτήρια που εισέρχονται στο δέρμα μέσω κοπής, γρατσουνιάς ή δαγκώματος εντόμου. Η μόλυνση προκαλεί ερυθρότητα, πρήξιμο, ζέστη και πόνο στην πληγείσα περιοχή. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η κυτταρίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές επιπλοκές, όπως η σήψη.

 

Ακολουθούν μερικά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να διαχειριστείτε την κυτταρίτιδα:

 

Ζητήστε ιατρική βοήθεια;
Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε κυτταρίτιδα, αναζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια. Ο γιατρός σας μπορεί να επιβεβαιώσει τη διάγνωση και να συνταγογραφήσει αντιβιοτικά για τη θεραπεία της λοίμωξης.

Διατηρήστε την πάσχουσα περιοχή καθαρή και στεγνή;
Καθαρίστε την πληγείσα περιοχή με ήπιο σαπούνι και νερό και στεγνώστε την με μια καθαρή πετσέτα. Αποφύγετε το τρίψιμο ή το ξύσιμο της περιοχής, καθώς αυτό μπορεί να επιδεινώσει τη μόλυνση.

Ανυψώστε το προσβεβλημένο άκρο;
Εάν η κυτταρίτιδα βρίσκεται στο πόδι ή το πόδι σας, σηκώστε το προσβεβλημένο άκρο για να μειώσετε το πρήξιμο και τον πόνο.

Λάβετε αναλγητικά;
Τα παυσίπονα που χορηγούνται χωρίς ιατρική συνταγή, όπως η ιβουπροφαίνη ή η ακεταμινοφαίνη, μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου και του πυρετού που σχετίζονται με την κυτταρίτιδα.

Φοράτε χαλαρά, άνετα ρούχα;
Φοράτε χαλαρά ρούχα που αναπνέουν και δεν τρίβονται στην πληγείσα περιοχή.

Αποφύγετε τα στενά παπούτσια;
Εάν η κυτταρίτιδα είναι στο πόδι σας, αποφύγετε να φοράτε στενά παπούτσια που μπορούν να τρίβονται στην πληγείσα περιοχή.

Ολοκληρώστε ολόκληρη τη θεραπεία αντιβιοτικών;
Είναι σημαντικό να ολοκληρώσετε ολόκληρη τη θεραπεία αντιβιοτικών που σας έχει συνταγογραφήσει ο γιατρός σας, ακόμα κι αν αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Η έγκαιρη διακοπή των αντιβιοτικών μπορεί να οδηγήσει σε υποτροπή της λοίμωξης.

Συμπερασματικά, η κυτταρίτιδα είναι μια βακτηριακή λοίμωξη του δέρματος που απαιτεί άμεση ιατρική φροντίδα. Διατηρώντας την πάσχουσα περιοχή καθαρή και στεγνή, ανυψώνοντας το προσβεβλημένο άκρο, παίρνοντας αναλγητικά, φορώντας φαρδιά ρούχα, αποφεύγοντας τα στενά παπούτσια και τελειώνοντας ολόκληρη τη θεραπεία με αντιβιοτικά, μπορείτε να διαχειριστείτε την κυτταρίτιδα και να αποτρέψετε επιπλοκές. Θυμηθείτε να συμβουλεύεστε πάντα έναν επαγγελματία υγείας εάν υποψιάζεστε ότι έχετε κυτταρίτιδα ή οποιαδήποτε άλλη ιατρική πάθηση.

Το Prime Pharmacy συνιστά:

  1. Somatoline Cosmetic Ultra Intensive 7 Nights Slimming, Κρέμα για Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες 400ml
  2. Somatoline Cosmetic 7 Nights Slimming Fresh Gel Ultra Intensive, Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες 400ml
  3. Power Health 7 Days Water Shape Program, Εντατικό Πρόγραμμα για Όμορφη Σιλουέτα 14 αναβράζοντα δισκία  
  4. Natures Plus Candida Cleanse Αποτοξίνωση Σώματος 7 ημερών 56 κάψουλες
  5. Superfoods Slim Detox, Φόρμουλα Αποτοξίνωσης & Αδυνατίσματος 300ml
  6. Aboca Fitomagra LibraMed 100g, Συμπλήρωμα διατροφής για τον Έλεγχο του Βάρους 138 ταμπλέτες
  7. Elancyl - Slim Design 2in1 Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας Ραγάδων 150m

 

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.