Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τι πρέπει να κάνω με τις αλλεργίες?

Τι πρέπει να κάνω με τις αλλεργίες?

Οι αλλεργίες είναι ένα κοινό πρόβλημα υγείας που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία και να επηρεάσει τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Εμφανίζονται όταν το ανοσοποιητικό μας σύστημα αντιδρά υπερβολικά σε μια ουσία που είναι συνήθως αβλαβής, όπως η γύρη, το τρίχωμα των ζώων ή ορισμένα τρόφιμα. Οι αλλεργίες μπορεί να κυμαίνονται από ήπια συμπτώματα όπως ρινική καταρροή έως σοβαρές αντιδράσεις όπως αναφυλαξία, μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να κάνουμε εάν έχουμε αλλεργίες:

Προσδιορίστε το αλλεργιογόνο;
Το πρώτο βήμα για τη διαχείριση των αλλεργιών είναι ο εντοπισμός του αλλεργιογόνου που προκαλεί την αντίδραση. Παρακολουθήστε τα συμπτώματα και προσπαθήστε να προσδιορίσετε τη συγκεκριμένη ουσία που προκαλεί την αντίδραση. Μόλις εντοπιστεί, λάβετε μέτρα για να αποφύγετε την έκθεση στο αλλεργιογόνο.

Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας;
Εάν έχετε σοβαρά ή επίμονα συμπτώματα, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας. Μπορούν να βοηθήσουν στη διάγνωση της αλλεργίας και να παρέχουν συστάσεις για τη διαχείριση των συμπτωμάτων. Μπορούν επίσης να συνταγογραφήσουν φάρμακα ή εμβόλια αλλεργίας για να βοηθήσουν στη διαχείριση της αλλεργίας.

Χρησιμοποιήστε φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή;
Υπάρχουν πολλά φάρμακα που δεν συνταγογραφούνται για να βοηθήσουν στη διαχείριση των αλλεργιών, όπως αντιισταμινικά, αποσυμφορητικά και ρινικά σπρέι. Αυτά τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση συμπτωμάτων όπως καταρροή, φτέρνισμα και συμφόρηση. Φροντίστε να διαβάσετε την ετικέτα και να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες.

Αποφύγετε τους πυροδοτητές;
Μόλις εντοπίσετε το αλλεργιογόνο, λάβετε μέτρα για να αποφύγετε την έκθεση σε αυτό. Για παράδειγμα, εάν είστε αλλεργικοί στη γύρη, αποφύγετε να περνάτε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια υψηλών μετρήσεων γύρης, κρατήστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά και χρησιμοποιήστε έναν καθαριστή αέρα για να αφαιρέσετε τη γύρη από τον αέρα.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα φιλικά προς τις αλλεργίες;
Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα φιλικά προς τις αλλεργίες, όπως υποαλλεργικά κλινοσκεπάσματα και φίλτρα αέρα, για να συμβάλετε στη μείωση της έκθεσης σε αλλεργιογόνα.

Μείνετε ενημερωμένοι;
Μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και έρευνες για τις αλλεργίες. Νέες θεραπείες και φάρμακα αναπτύσσονται συνεχώς και η ενημέρωση μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τη διαχείριση των αλλεργιών σας.

Συμπερασματικά, οι αλλεργίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με τον εντοπισμό του αλλεργιογόνου, τη διαβούλευση με έναν επαγγελματία υγείας, τη χρήση φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή, την αποφυγή των ερεθισμάτων, τη χρήση προϊόντων φιλικών προς τις αλλεργίες και την ενημέρωση. Λαμβάνοντας αυτά τα βήματα, μπορείτε να διαχειριστείτε τις αλλεργίες σας και να απολαύσετε μια πιο άνετη και υγιή ζωή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ανησυχίες ή ερωτήσεις σχετικά με αλλεργίες, φροντίστε να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας.

Το Prime Pharmacy συνιστά:

  1. NeilMed Sinus Rinse Kit, Σύστημα Ρινικών Πλύσεων 60 φακελίσκοι
  2. Sinomarin Plus Algae Allergy Relief, Υπέρτονο Φυσικό Ρινικό Αποσυμφορητικό 30ml
  3. Health Aid Allergforte, Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Κατά των Αλλεργικών Συμπτωμάτων 60tabs

 

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.