Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Ω-3 λιπαρά οξέα: Όλα τα οφέλη τους και οι πηγές για να τα αποκτήσεις

Ω-3 λιπαρά οξέα: Όλα τα οφέλη τους και οι πηγές για να τα αποκτήσεις
Όταν πρόκειται για λιπαρά, υπάρχει ένας τύπος που δεν θέλεις να αποφύγεις: Τα Ω-3 λιπαρά οξέα. Το σώμα σου όχι μόνο τα χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία του, αλλά προσφέρουν και μεγάλα οφέλη για την καλή υγεία του.

Τα οφέλη των Ω-3 λιπαρών οξέων για την υγεία σου:

-Στα τριγλυκερίδια. Τα συμπληρώματα που περιέχουν Ω-3 λιπαρά οξέα, όπως το μουρουνέλαιο, μπορούν να μειώσουν τα αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων και να σε απομακρύνουν από τον κίνδυνο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου.
-Στην ρευματοειδή αρθρίτιδα. Τα συμπληρώματα που έχουν μουρουνέλαιο μπορούν να περιορίσουν τη δυσκαμψία και τον πόνο στις αρθρώσεις. Τα συμπληρώματα που έχουν Ω-3 επίσης φαίνεται ότι ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των αντιφλεγμονωδών φαρμάκων.
-Στη βρεφική ανάπτυξη. Κάποια Ω-3 λιπαρά οξέα είναι σημαντικά για την οπτική και νευρολογική ανάπτυξη των βρεφών.
-Στο άσθμα. Μία διατροφή πλούσια σε Ω-3 λιπαρά οξέα μειώνει την φλεγμονή, έναν βασικό παράγοντα στο άσθμα. Χρειάζεται, ωστόσο, να γίνουν περισσότερες έρευνες για να αποδειχθεί αν τα συμπληρώματα αυτά βελτιώνουν τη λειτουργία των πνευμόνων ή μειώνουν την ποσότητα των φαρμάκων που χρειάζεται κάποιος για να ελέγξει την κατάσταση.
-Στη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας(ΔΕΠΥ). Κάποιες έρευνες αποδεικνύουν ότι το μουρουνέλαιο μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα της ΔΕΠΥ σε κάποια παιδιά και να βελτιώσει τις πνευματικές τους ικανότητες, όπως η σκέψη, η μνήμη και η μάθηση. Χρειάζεται, όμως, να γίνουν περαιτέρω έρευνες και τα συμπληρώματα αυτά δεν θα πρέπει να λαμβάνονται ως μία αρχική θεραπεία.
-Στη νόσο του Αλτσχάιμερ και την άνοια. Υπάρχουν κάποιες έρευνες που αποδεικνύουν ότι τα Ω-3 λιπαρά οξέα μπορούν να προστατεύσουν ενάντια στη νόσο του Αλτσχάιμερ και την άνοια και να έχουν μία θετική επίδραση στην σταδιακή απώλεια της μνήμης που συνδέεται με τα γηρατειά.

Όλες οι πηγές για να βρεις τα Ω-3 λιπαρά οξέα.
Όταν μπορείς, θα πρέπει να προσπαθείς να αποκτάς τα Ω-3 λιπαρά οξέα καταναλώνοντας λιπαρά ψάρια τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, όπως ο γαύρος, η ρέγγα, το σκουμπρί, ο σολομός, η σαρδέλα, ο τόνος και ο οξύρρυγχος.
Εκτός από τα ψάρια, Ω-3 λιπαρά οξέα περιέχουν και τα καρύδια, ο λιναρόσπορος, το κραμβέλαιο, το σογιέλαιο και οι σπόροι Chia. Φυσικά και μπορείς να παίρνεις και κάποιο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Ω-3 λιπαρά οξέα, με τη συμβουλή πάντα του γιατρού σου.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.