Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Ώρα για νησί! Όσα δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ

Ώρα για νησί! Όσα δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό νεσεσέρ

Το καλοκαιράκι επιτέλους έφτασε και όσοι έχουν κλείσει εισιτήρια για κάποιο νησί δεν σταματούν να μετρούν τις ώρες, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα… Μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά όπως και να’ χει είναι ένα ιδιαίτερα χαρμόσυνο γεγονός που οι περισσότεροι ανυπομονούν να το ζήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται! 

Πολλοί, μάλιστα, έχουν ήδη ετοιμάσει βαλίτσες! Ωστόσο, εκτός από βαλίτσες είναι πολύ σημαντικό να εξοπλίσουμε σωστά και το νεσεσέρ των διακοπών μας, καθώς υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν θα πρέπει να τα αποχωριστούμε. Και ποια είναι αυτά;

Το βασικότερο όλων είναι το αντηλιακό για το πρόσωπο και το σώμα. Δεν γίνεται να πάμε διακοπές χωρίς να φροντίσουμε για την αντηλιακή μας προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου που προκαλούν φωτογήρανση, αλλά και άλλες σοβαρότερες παθήσεις. Καλό θα ήταν για τις πρώτες εξορμήσεις μας στην παραλία να προτιμήσουμε πολύ υψηλό δείκτη προστασίας γιατί το δέρμα του προσώπου μας (ιδιαίτερα τώρα μετά τον εγκλεισμό λόγω καραντίνας) είναι αρκετά ευαίσθητο στον ήλιο. 

Όσον αφορά, λοιπόν, την κατάλληλη προστασία του προσώπου, ιδανική είναι η αντηλιακή κρέμα Inalia Vitamin – Rich Face Sunscreen SPF 50 η οποία είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για βαθιά ενυδάτωση. Περιέχει βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς δρα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, η αντηλιακή κρέμα προσώπου Inalia SPF 50 θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Σχετικά με το σώμα, η αντίστοιχη αντηλιακή κρέμα σώματος Inalia Vitamin – Rich Body Sunscreen Cream SPF 50 περιέχει βιταμίνη Ε που έχει αντιοξειδωτική δράση, η οποία σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου, χαρίζοντας ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς δρα ενάντια στα σημάδια της φωτογήρανσης του δέρματος. Επιπλέον, η αντηλιακή κρέμα σώματος Inalia με SPF 50 θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, μειώνει την ερυθρότητα και διεγείρει την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας και ένα επανορθωτικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο (after sun) που αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς της μια αίσθηση δροσιάς. Το Inalia After Sun Cooling Gel περιέχει εκχυλίσματα βρώμης και φραγκόσυκου που προσφέρουν ενυδατική, καταπραϋντική και αντιφλογιστική δράση. Περιέχει β-γλυκάνες, τα ενεργά συστατικά της βρώμης, που ενεργοποιούν τη σύνθεση του κολλαγόνου, συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των βλαβών που προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και χαρίζουν απαλότητα στην επιδερμίδα. Η πανθενόλη ενυδατώνει σε βάθος και αναπλάθει το δέρμα.

Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την ενυδατική κρέμα ημέρας μας που θα κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο και λαμπερό. Η Inalia Regenerating & Hydrating Day Cream είναι μια απαλή αναζωογονητική κρέμα ημέρας  που προσφέρει άμεση ενυδάτωση και διαρκεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Το σύμπλοκο Rejuvial Vitamins ΤΜ με τις προηγμένες μορφές των βιταμινών D3E και C μαζί με οσμολύτες και αμινοξέα προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και ενισχύουν τον επιδερμικό φραγμό. Τα εκχυλίσματα φραγκόσυκου και κίστου ενυδατώνουν, αναζωογονούν και ενισχύουν τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Mε την αναζωογονητική κρέμα ημέρας Inalia η επιδερμίδα αποκτά μοναδική ενυδάτωση και λάμψη.

Επίσης, βασικό προϊόν για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μας στο νησί είναι ένα ήπιο καθαριστικό. Το καθαριστικό προσώπου Inalia Micellar Cleansing Water αποτελεί μια καινοτόμο και αποτελεσματική σύνθεση, καθώς περιέχει νερό βασιλικού. Οι καταπραϋντικές, αντιμικροβιακές και αναζωογονητικές ιδιότητες του βασιλικού το καθιστούν ιδανικό καθαριστικό για το λιπαρό ή ευαίσθητο δέρμα, ακόμη και για το δέρμα με τάση ακμής. 

Απαλό, αλλά ταυτόχρονα αποτελεσματικό, το καθαριστικό προσώπου Inalia καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από τους ρύπους και απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ χωρίς να τη ξηραίνει. Τα εκχυλίσματα από φλαμουριά και χαρούπι μαζί με την προβιταμίνη Β5 ενυδατώνουν και χαρίζουν μια φυσική αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης.

Με αυτά τα βασικά προϊόντα της σειράς Inalia θα μπορέσετε να διατηρήσετε το πρόσωπό σας φρέσκο και ενυδατωμένο και στις διακοπές σας. 

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.