Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντιμετώπιση
Κωδικός 5203069010439

Korres Honey Base Syrup, Αρωματικό Σιρόπι με Μέλι, Μάραθο, Γλυκάνισο, Θυμάρι 200ml

Περιγραφή
Τρόποι Πληρωμής
Περιγραφή

Το Σιρόπι για το λαιμό και το βήχα, με Μέλι και Γλυκάνισο, είναι το πρώτο προϊόν της ΚΟΡΡΕΣ. Εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο που έφτιαχνε ο παππούς Γιώργος Κορρές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, το αρωματικό Σιρόπι παραμένει έως σήμερα σήμα κατατεθέν της μάρκας. Το Μέλι μαλακώνει τον λαιμό και παρέχει ενέργεια. Το Θυμάρι, το Μάραθο και το Γλυκάνισο χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για να μαλακώνουν το λαιμό και να διευκολύνουν την αναπνοή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

- ΜΕΛΙ Το μέλι  απολαμβάνει τη φήμη ενός φυσικού και ολότελα ακίνδυνου δυναμωτικού, το οποίο, επίσης, διαθέτει αντισηπτικές ιδιότητες, δρα ως μαλακτικό στον ερεθισμένο λαιμό και καταπραΰνει το βήχα.

- ΜΑΡΑΘΟ Η αρωματική πόα του μάραθου [Foeniculum vulgare] εξημερώθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια και καλλιεργείται σε πολλά μέρη του κόσμου. Σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες ιατρούς, ολόκληρο το φυτό του μάραθου και ιδιαιτέρως οι σπόροι του, διαθέτουν χωνευτικές, γαλακτογόνες και πολλές άλλες ιδιότητες. Για τη σύγχρονη φυτοθεραπεία οι σπόροι του μάραθου αποτελούν ασφαλές και αποτελεσματικό μέσο ενάντια στη δυσπεψία και τη βρογχίτιδα.

- ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήταν οι πρώτοι που καλλιέργησαν το γλυκάνισο [Pimpinella anisum] και μεταχειρίστηκαν για θεραπευτικούς σκοπούς τους σπόρους του. Οι Έλληνες ιατροί και φαρμακολόγοι της αρχαιότητας, ωστόσο, ανακάλυψαν τις περισσότερες από τις φαρμακευτικές ιδιότητες για τις οποίες η, ιθαγενής στη χώρα μας, πόα είναι σήμερα ξακουστή σε ολόκληρο τον κόσμο. Το μεγαλύτερο μέρος από τους σπόρους του γλυκάνισου που παράγονται σήμερα, αποστάζεται, γιατί το αιθέριο έλαιό τους είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη βιομηχανία αρωμάτων και ποτών. Σε αυτό συμπυκνώνονται και οι αποχρεμπτικές και σπασμολυτικές ιδιότητες του γλυκάνισου.

- ΘΥΜΑΡΙ Με τη λέξη θυμάρι δεν εννοούμε ένα μόνο φυτικό είδος, αλλά περισσότερα από είκοσι ,που συγγενεύουν στενά και φυτρώνουν σε βραχώδεις τόπους, όχι συνήθως μακριά από τη θάλασσα. Όλα τα είδη του θυμαριού είναι πολύ πλούσια σε δραστικό αιθέριο έλαιο με αντισηπτική, αποχρεμπτική και επουλωτική δράση, ενώ το εκχύλισμά τους ενισχύει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό σε περιπτώσεις βήχα, συναχιού και κοινού κρυολογήματος.

Συμβατό με ομοιοπαθητικές θεραπείες.

Χωρίς συντηρητικά.

Χρήση

- Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση.

-Δοσολογία:

Ενήλικες: 1 κτγ (4mL) 3-4 φορές ημερησίως.

Παιδιά: 1/4 ως 1/2 κτγ (1-2mL) 3-4 φορές ημερησίως.

- Μπορεί επίσης να αραιωθεί σε οποιοδήποτε ζεστό αφέψημα (τσάϊ, χαμομήλι, τίλιο, φασκόμηλο, αλθαία, ζαμπούκο, κ.ά.). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ