Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αντιηλιακά
Κωδικός 5201314069454

Solene Suncare Face Cream Spf50, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για την Πρόληψη Κηλίδων & Δυσχρωμιών Υψηλής Προστασίας 50ml

Περιγραφή
Τρόποι Πληρωμής
Περιγραφή

Για επιδερμίδες με τάση για κηλίδες

Η SOLENE FACE CREAM DARK SPOTS SPF50 είναι ιδανική για ευαίσθητα δέρματα τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα εμφάνισης κηλίδων κατά την έκθεση τους στην ηλιακή ακτινοβολία. Περιέχει εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου το οποίο χάρη στιςφυσικές λευκαντικές ιδιότητες του προλαμβάνει φακίδες, πανάδες και δυσχρωμίες. Χάρη στο εξελιγμένο σύστημα προστασίας (UV/ADVANCED-BALANCE), με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB και εμπλουτισμένο με C4 Carrotenoids complex, δρα σε 4 επίπεδα προστασίας κατά την έκθεση της επιδερμίδας στον ήλιο.

Χρήση

Απλώστε ομοιόμορφα άφθονη ποσότητα σε όλο τo πρόσωπο, πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλάβετε τακτικά, ειδικά μετά το κολύμπι, το σκούπισμα και την εφίδρωση.

Καινοτομία

Solène

Καλοκαίρι.... Όλοι μας θέλουμε να περάσουμε όσο πιο ευχάριστα και ανέμελα γίνεται, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι η μη ελεγχόμενη έκθεση στον ήλιο, κρύβει αρκετούς κινδύνους και ιδιαίτερα χωρίς τη σωστή προστασία.

H Solène, έρχεται να μας δώσει τη λύση, με μια ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά προϊόντων, αποκλειστικά για το φαρμακείο, παρέχοντας ασφαλή προστασία στην επιδερμίδα από τη UV ακτινοβολία.

Χάρη στη μοναδική σύνθεση των αντηλιακών Solène, η αποτελεσματική προστασία του δέρματος, συνοδεύεται από την ευεργετική δράση του ήλιου.

Η Solène είναι αποτέλεσμα πολυετούς ελληνικής έρευνας και δημιουργίας, με μια σειρά προϊόντων που αναπτύσσονται και παράγονται στην Ελλάδα.

Σύνθεση αντιηλιακών προϊόντων Solène

Η μοναδική σύνθεση της σειράς έχει αναπτυχθεί πάνω στη βάση ενός καινοτόμου φυτικού συμπλέγματος 4 καροτενοειδών φυτικών εκχυλισμάτων, θρεπτικά συστατικά γνωστά για την ευεργετική αντιοξειδωτική και φωτοπροστατευτική τους δράση στην επιδερμίδα.

Το C4-carrotenoids complex αποτελείται από καρότο, τομάτα, cranberry και λάδι buriti, το οποίο σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες, δρα σε 4 επίπεδα προστασίας της επιδερμίδας κατά της UV ακτινοβολίας:

• Παρέχει προηγμένη φωτοσταθερή προστασία, προστατεύοντας από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη φωτογήρανση.

• Βοηθά στην προστασία των κυττάρων της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες, ενισχύοντας τον αμυντικό μηχανισμό της.

• Μειώνει την πιθανότητα ερεθισμών που προκαλούνται από την έκθεση στη UV ακτινοβολία.

• Βοηθά στη διατήρηση των φυσικών επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη θωράκιση του υδρολιπιδικού της φραγμού.

Tα αντηλιακά προσώπου και σώματος Solène:

· Περιέχουν το προηγμένο σύστημα προστασίας UV Balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, που προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

· Περιέχουν φυσικά συστατικά, φιλικά προς το δέρμα και το περιβάλλον.

· Δεν περιέχουν parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο και εθανολαμίνες.

· Όλες οι φόρμουλες είναι 100% σύμφωνες με τις συστάσεις της Ε.Ε.

· Διατίθενται σε airless συσκευασίες διασφαλίζοντας την άριστη συντήρηση του περιεχομένου, εφόσον δεν εισέρχεται αέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ