Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ειδικές Φόρμουλες
Κωδικός 5201314090151

Lanes AlergEnd, Άμεση Αντιμετώπιση των Εποχικών Ενοχλήσεων 30 ταμπλέτες

Περιγραφή
Τρόποι Πληρωμής
Περιγραφή

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, ο μοναδικός συνδυασμός με την επώνυμη φόρμουλα Sniztop®*, που περιέχει βιοενεργά συστατικά προερχόμενα από αυγά ορτυκιού, παρουσίασε ταχεία ευεργετική δράση στην αντιμετώπιση εποχικών αλλαγών.

Η αποτελεσματικότητα του προιόντος ενισχύεται με την προσθήκη του ψευδάργυρου, στοιχείο που συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος για την υποστήριξη του οργανισμού.

Χρήση

Μασήστε ή αφήστε να διαλυθούν αργά στο στόμα 1-2 ταμπλέτες, κατά προτίμηση όχι σε συνδυασμό με τα γεύματα και έως 6 ταμπλέτες την ημέρα, αν απαιτείται.

 

 

 

 

Συστατικά

Διατροφική Ανάλυση ανά 2 ταμπλέτες: Sniztop® 84mg, ψευδάργυρος 1,5mg-15%Σ.Η.Π. (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη). Συστατικά: Διογκωτικό: Σορβιτόλη, sniztop® (σκόνη αυγού ορτυκιού, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), αντισυσσωματικό: στεατικό μαγνήσιο, δισγλυκινικός ψευδάργυρος Κατάλληλο και για παιδιά Δεν περιέχει: Ζάχαρη, Χρωστικές, λακτόζη, συντηρητικά Αρ. Γνωστ/σης ΕΟΦ: 27731/30.3.17 Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ