Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι αποστολής

1. Μέσω Courier

Για αγορές από 39,00€ και άνω και μέχρι 3kg τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

Για αγορές κάτω από 39,00€ τα έξοδα αποστολής είναι 2.50€.

Κόστος κιλών: 0,70€ ανά κάθε επιπλέον κιλό, για παραγγελίες άνω των 3kg
ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Για ογκώδεις παραγγελίες προηγείται συνεννόηση με το info@primepharmacy.gr διότι τα έξοδα αποστολής διαφοροποιούνται.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με επιβεβαιωτικό email για την ορθή καταχώρηση της παραγγελίας σας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται εντός 1 - 2 ημερών με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών. Θα λάβετε ενημερωτικό e-mail ή SMS για την πορεία παράδοσης.Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2 - 3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στο φαρμακείο, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει από 2 - 5 εργάσιμες μέρες.

2. Παραλαβή από το Κατάστημα!

Οι παραλαβές από το φαρμακείο γίνονται Δευτέρα - Σάββατο 09:00 - 20:00, αφού προηγουμένως αποσταλεί email επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας η αποσταλεί sms στο κινητό τηλέφωνο και με την προϋπόθεση η παραγγελία να υπερβαίνει τα 20.00.

Το φαρμακείο μας θα κρατήσει την παραγγελία σας ενεργή για άλλες τρείς εργάσιμες ημέρες. Κατόπιν, οι παραγγελίες διαγράφονται αυτόματα από το σύστημά μας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

H παράδοση της παραγγελίας κατά την διαδικασία παραλαβής από το φαρμακείο γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τον κωδικό παραγγελίας.

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 2,00€ .

(Αφορά παραγγελίες μέχρι 499€ - Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής)

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στο e-mail sales@primepharmacy.gr  ή τηλεφωνικά στο 2104817147, αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τo primepharmacy.gr δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιά, απεργίες, παράνομη συμπεριφορά τρίτων κ.α..

To primepharmacy.gr δεν ευθύνεται για τυχόν προσωρινή ή μόνιμη αδυναμία παροχής υπηρεσιών του και για καθυστερήσεις στην αποδοχή και εκτέλεση των παραγγελιών και παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων από λόγους μη δυνάμενους να αποδοθούν σε υπαιτιότητά του, όπως ενδεικτικά λόγους ανωτέρας βίας, ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές, απεργίες, πυρκαγιά, κωλύματα των συνεργαζομένων εταιρειών ταχυμεταφορών (Couriers), τυχαία χειροτέρευση ή καταστροφή των προϊόντων πριν την παράδοση στον πελάτη, παράνομες παρεμβάσεις του αντισυμβαλλομένου ή τρίτου, δυσλειτουργία του παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών (Τράπεζα) ή τυχόν λοιπών φορέων παροχής υπηρεσιών ή τυχόν εσφαλμένη παροχή στοιχείων εκ μέρους του πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα σας ενημερώνουμε σχετικά και με ακρίβεια για το πρόβλημα που θα έχει προκύψει, το συντομότερο δυνατόν, επιδιώκοντας πάντα την εύρεση λύσης.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.