Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Πώς θα μαυρίσεις με ασφάλεια

Πώς θα μαυρίσεις με ασφάλεια
Ετοιμάζεσαι για τις καλοκαιρινές διακοπές που τόσο περίμενες και έχεις ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα. Σου αρέσει το έντονο μαύρισμα αλλά δεν αγαπάς το solarium. 
Τι μπορείς να κάνεις για να αποκτήσεις σοκολατένιο χρώμα αλλά και να μαυρίσεις με ασφάλεια;
Σου έχουμε μερικές λύσεις:


Μην μένεις μόνο στη λέξη SPF όσον αφορά το αντηλιακό. Θα πρέπει να αναζητάς επάνω στο μπουκάλι του αντηλιακού σου να αναγράφεται και η λέξη «προστασία ευρέως φάσματος» ή να υπάρχει και η ένδειξη UVA με την λέξη «υψηλή προστασία». Προτίμησε το αντηλιακό σου να έχει δείκτη SPF30 ή SPF50. «Ο SPF30 μπορεί να φιλτράρει το 97% των ακτινών UVB, ενώ ο SPF50 το 98%. Και μην ξεχνάς να το ανανεώνεις κάθε δύο ώρες.

Έπειτα, είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το σώμα σου έχει ένα τελικό σημείο μαυρίσματος μέχρι το οποίο μπορεί να παράγει μελανίνη, οπότε είναι ανούσιο να λιάζεσαι στην παραλία όλη μέρα. Ο καθένας έχει το δικό του οριακό σημείο μαυρίσματος, συνήθως δύο με τρεις ώρες ή ακόμα και λιγότερο για ένα πιο ανοιχτό δέρμα. Μετά από αυτό το σημείο απλώς εκθέτεις το δέρμα σου στις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Θυμήσου πως οι κρέμες που υπόσχονται πως επιταχύνουν το μαύρισμά σου δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Τίποτα από αυτά που απλώνεις στο δέρμα σου δεν μπορεί να βελτιώσει την παραγωγή της μελανίνης. Αντιθέτως, το να λαμβάνεις ένα συμπλήρωμα β-καροτίνης 25γρ. καθημερινά μπορεί να βελτιώσει τα πράγματα.

Έπειτα, υπάρχουν συγκεκριμένες τροφές που αυξάνουν το λυκοπένιο, τον φυσικό δείκτη προστασίας του σώματός σου. Επίσης, ένα αντιοξειδωτικό που έχει βρεθεί στις ντομάτες και σε άλλα κόκκινα φρούτα και λαχανικά μπορεί να ενισχύσει την ηλιοπροστασία κατά 33%. Η μαύρη σοκολάτα είναι πλούσια σε φλαβονοειδή που μπορούν να σε προστατεύσουν απέναντι σε ένα έγκαυμα, ενώ η καφεΐνη πιστεύεται ότι μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.