Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

KORRES


Η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας από το 1996. Η εταιρεία Korres όταν οι ιδρυτές της, Γιώργος και Λένα Κορρές, ξεκίνησαν να παράγουν φυσικά καλλυντικά από βότανα και φυτά της ελληνικής υπαίθρου.

Η ιδέα της εταιρείας ήταν να συνδυάσει την παράδοση της ελληνικής φυτοθεραπείας με την σύγχρονη επιστήμη, για να δημιουργήσει καλλυντικά προϊόντα που θα ήταν αποτελεσματικά, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον. Από τότε, η Korres έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων φυσικής καλλυντικής, που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης του δέρματος, μαλλιών, σώματος και αρωματοποιίας.

Η Korres έχει επιλέξει τις καλύτερες πρώτες ύλες για τα προϊόντα της, όπως εκχυλίσματα από ελληνικά φυτά, όπως το τσάι του βουνού, η ρίγανη και ο ελαιώνας. Επιπλέον, η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και αποφεύγει τη χρήση συνθετικών ουσιών που μπορούν να είναι επιβλαβείς για το δέρμα και την υγεία. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της Korres είναι απαλλαγμένα από παραφινέλαια, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλες και άλλες βλαβερές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν δερματικές ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι το Wild Rose 24-hour Moisturising & Brightening Cream. Το προϊόν αυτό περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα του αγριοτριανταφυλλιού, που βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στην ενίσχυση της λάμψης του. Επιπλέον, το προϊόν περιέχει φυσικά ενυδατικά συστατικά όπως αλόη βέρα, καρύδα και βούτυρο καριτέ, που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η εταιρεία παράγει επίσης προϊόντα περιποίησης του σώματος, όπως τα βραβευμένα ντους gel και λοσιόν σώματος με εκχύλισμα από κόκκινο σταφύλι. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα του παρέχουν ένα φρέσκο άρωμα.

Ένα άλλο δημοφιλές προϊόν της Korres είναι το Black Pine 3D Sculpting, Firming & Lifting Super Eye Serum. Αυτό το σερουμ για τα μάτια περιέχει εκχύλισμα από μαύρη πεύκη, που βοηθά στην αναζωογόνηση και αντιγήρανση του δέρματος. Επιπλέον, περιέχει αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, όπως το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα από το αγγούρι, που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

Η Korres έχει ακόμα και μια σειρά από αρωματοποιία, που περιλαμβάνει φυσικά αρώματα για το σπίτι και το σώμα. Αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια και παρέχουν ένα φρέσκο και αρωματικό περιβάλλον.

Η εταιρεία Korres έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών παγκοσμίως, χάρη στη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και της υγείας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τις καινοτόμες τεχνολογίες για τη δημιουργία προϊόντων που παρέχουν οφέλη στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Επιπλέον, η Korres έχει μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα. Η εταιρεία υποστηρίζει διάφορες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό τομέα, υποστηρίζοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της φυσικής και αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος και της υγείας. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία. Επιπλέον, η δυναμική της παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα αποδεικνύει τη δέσμευσή της για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με βαθιά ριζωμένες αξίες, που παρέχει όχι μόνο προϊόντα αλλά και μια φιλοσοφία ζωής.

Το γεγονός ότι η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία αποτελεί ακόμη μια προστιθέμενη αξία, καθώς αναδεικνύει την πλούσια και ανεκτίμητη κληρονομιά της Ελλάδας στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και της φυτοθεραπείας.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει την αληθινή φιλοσοφία της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, με προϊόντα που προσφέρουν αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον φροντίδα για το δέρμα και την υγεία. Με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς φυσικής καλλυντικής στον κόσμο.

Επιπλέον, η Korres έχει αναπτύξει ένα ισχυρό και παγκόσμιο δίκτυο διανομής, που διασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ανοίξει δικά της καταστήματα σε διάφορες πόλεις του κόσμου, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Επιπλέον, η Korres διαθέτει ένα εξαιρετικό e-shop, που προσφέρει τα προϊόντα της σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Korres δεν πειράματιζεται ποτέ σε ζώα. Η εταιρεία υποστηρίζει τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων για τη δοκιμή των προϊόντων της και προωθεί την αρχή της αλληλεγγύης και της φροντίδας προς όλα τα ζώα.

Η Korres είναι μια εταιρεία με μια σημαντική παρουσία στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με τη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα.

Συνολικά, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με ένα πραγματικά μοναδικό προφίλ στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα, και την πολυετή εμπειρία της στη χρήση φυτικών συστατικών, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Korres διατηρεί τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικής καλλυντικής στον κόσμο και συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Korres είναι ένα παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή φυτοθεραπεία με την προχωρημένη τεχνολογία, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν φροντίδα για το δέρμα και την υγεία με βάση τη φύση και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη φιλοσοφία της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία αναδεικνύεται ως ένας πρωτοπόρος στη βιομηχανία της φυσικής καλλυντικής.

Επιπλέον, η Korres έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα των προϊόντων της και τη δυνατότητά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών. Με πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της, η εταιρεία αναδεικνύεται ως μια από τις πιο αξιόλογες και καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας.

Η Korres είναι μια εταιρεία που δεν σταματά να εξελίσσεται κα είναι μια εταιρεία που εμπνέει τους καταναλωτές της να ακολουθούν μια πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στην προσωπική φροντίδα και στην καθημερινότητά τους.

Στο μέλλον, η Korres έχει ως στόχο να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την ανάπτυξη νέων προϊόντων που είναι ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον και τη διεύρυνση του δικτύου διανομής της σε περισσότερες χώρες του κόσμου, η Korres στοχεύει στο να καταστεί η πρώτη επιλογή των καταναλωτών που αναζητούν φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα.

Σε έναν κόσμο όπου η φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, η Korres αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα μιας επιτυχημένης εταιρείας που συνδυάζει την καινοτομία με την παραδοσιακή φυτοθεραπεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη διατήρηση των αρχών της, η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην αγορά και να καταφέρει να προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που αναζητούν υγιεινές και φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη φροντίδα του σώματός τους.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Korres αντιπροσωπεύει ένα αξιόλογο παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η βιομηχανία της καλλυντικής μπορεί να είναι βιώσιμη και υγιής για το περιβάλλον. Με τη δέσμευσή της στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία δείχνει ότι η εμπορική δραστηριότητα μπορεί να συνδυάζεται με την κοινωνική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας.

771 Προϊόντα

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

32 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 4.54€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.19€
3.19€

39 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 5.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.89€
3.89€

99 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.85€
9.85€

79 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 11.59€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.85€
7.85€

92 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.19€
9.19€

93 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.25€
9.25€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

32 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 4.54€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.19€
3.19€

79 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 11.59€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.85€
7.85€

167 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 24.69€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.70€
16.70€

99 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.85€
9.85€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.25€
11.25€

147 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.65€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.65€
14.65€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

93 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.25€
9.25€

143 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.06€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.25€
14.25€

46 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 6.89€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 4.55€
4.55€

39 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 5.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.89€
3.89€

225 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.45€
22.45€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

92 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.19€
9.19€

161 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 23.68€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.05€
16.05€

92 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.19€
9.19€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.25€
11.25€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

264 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 39.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 26.35€
26.35€

79 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 11.59€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.89€
7.89€

79 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 11.59€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.85€
7.85€

66 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 9.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 6.55€
6.55€

99 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.85€
9.85€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.25€
11.25€

225 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.45€
22.45€

263 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 39.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 26.25€
26.25€

308 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 43.82€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 30.79€
30.79€

58 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 9.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.79€
5.79€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

316 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 47.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 31.55€
31.55€

247 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 35.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 24.69€
24.69€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

283 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 42.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 28.25€
28.25€

225 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.45€
22.45€

343 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 48.86€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 34.29€
34.29€

123 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 20.50€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 12.29€
12.29€

186 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 29.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.55€
18.55€

274 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 41.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 27.44€
27.44€

41 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 6.89€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 4.09€
4.09€

167 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 23.68€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.65€
16.65€

86 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 15.20€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 8.59€
8.59€

269 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 42.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 26.85€
26.85€

137 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 13.69€
13.69€

17 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 2.50€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 1.65€
1.65€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

92 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.19€
9.19€

39 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 5.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.89€
3.89€

46 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 6.89€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 4.59€
4.59€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

92 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.19€
9.19€

118 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 17.79€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.75€
11.75€

71 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 10.50€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.09€
7.09€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

39 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 5.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.89€
3.89€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.56€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

225 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.45€
22.45€

233 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.15€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 23.29€
23.29€

143 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.25€
14.25€

251 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 35.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 25.09€
25.09€

39 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 6.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 3.85€
3.85€

Η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας από το 1996. Η εταιρεία Korres όταν οι ιδρυτές της, Γιώργος και Λένα Κορρές, ξεκίνησαν να παράγουν φυσικά καλλυντικά από βότανα και φυτά της ελληνικής υπαίθρου.

Η ιδέα της εταιρείας ήταν να συνδυάσει την παράδοση της ελληνικής φυτοθεραπείας με την σύγχρονη επιστήμη, για να δημιουργήσει καλλυντικά προϊόντα που θα ήταν αποτελεσματικά, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον. Από τότε, η Korres έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων φυσικής καλλυντικής, που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης του δέρματος, μαλλιών, σώματος και αρωματοποιίας.

Η Korres έχει επιλέξει τις καλύτερες πρώτες ύλες για τα προϊόντα της, όπως εκχυλίσματα από ελληνικά φυτά, όπως το τσάι του βουνού, η ρίγανη και ο ελαιώνας. Επιπλέον, η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και αποφεύγει τη χρήση συνθετικών ουσιών που μπορούν να είναι επιβλαβείς για το δέρμα και την υγεία. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της Korres είναι απαλλαγμένα από παραφινέλαια, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλες και άλλες βλαβερές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν δερματικές ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι το Wild Rose 24-hour Moisturising & Brightening Cream. Το προϊόν αυτό περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα του αγριοτριανταφυλλιού, που βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στην ενίσχυση της λάμψης του. Επιπλέον, το προϊόν περιέχει φυσικά ενυδατικά συστατικά όπως αλόη βέρα, καρύδα και βούτυρο καριτέ, που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η εταιρεία παράγει επίσης προϊόντα περιποίησης του σώματος, όπως τα βραβευμένα ντους gel και λοσιόν σώματος με εκχύλισμα από κόκκινο σταφύλι. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα του παρέχουν ένα φρέσκο άρωμα.

Ένα άλλο δημοφιλές προϊόν της Korres είναι το Black Pine 3D Sculpting, Firming & Lifting Super Eye Serum. Αυτό το σερουμ για τα μάτια περιέχει εκχύλισμα από μαύρη πεύκη, που βοηθά στην αναζωογόνηση και αντιγήρανση του δέρματος. Επιπλέον, περιέχει αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, όπως το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα από το αγγούρι, που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

Η Korres έχει ακόμα και μια σειρά από αρωματοποιία, που περιλαμβάνει φυσικά αρώματα για το σπίτι και το σώμα. Αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια και παρέχουν ένα φρέσκο και αρωματικό περιβάλλον.

Η εταιρεία Korres έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών παγκοσμίως, χάρη στη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και της υγείας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τις καινοτόμες τεχνολογίες για τη δημιουργία προϊόντων που παρέχουν οφέλη στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Επιπλέον, η Korres έχει μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα. Η εταιρεία υποστηρίζει διάφορες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό τομέα, υποστηρίζοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της φυσικής και αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος και της υγείας. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία. Επιπλέον, η δυναμική της παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα αποδεικνύει τη δέσμευσή της για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με βαθιά ριζωμένες αξίες, που παρέχει όχι μόνο προϊόντα αλλά και μια φιλοσοφία ζωής.

Το γεγονός ότι η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία αποτελεί ακόμη μια προστιθέμενη αξία, καθώς αναδεικνύει την πλούσια και ανεκτίμητη κληρονομιά της Ελλάδας στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και της φυτοθεραπείας.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει την αληθινή φιλοσοφία της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, με προϊόντα που προσφέρουν αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον φροντίδα για το δέρμα και την υγεία. Με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς φυσικής καλλυντικής στον κόσμο.

Επιπλέον, η Korres έχει αναπτύξει ένα ισχυρό και παγκόσμιο δίκτυο διανομής, που διασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ανοίξει δικά της καταστήματα σε διάφορες πόλεις του κόσμου, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Επιπλέον, η Korres διαθέτει ένα εξαιρετικό e-shop, που προσφέρει τα προϊόντα της σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Korres δεν πειράματιζεται ποτέ σε ζώα. Η εταιρεία υποστηρίζει τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων για τη δοκιμή των προϊόντων της και προωθεί την αρχή της αλληλεγγύης και της φροντίδας προς όλα τα ζώα.

Η Korres είναι μια εταιρεία με μια σημαντική παρουσία στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με τη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα.

Συνολικά, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με ένα πραγματικά μοναδικό προφίλ στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα, και την πολυετή εμπειρία της στη χρήση φυτικών συστατικών, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Korres διατηρεί τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικής καλλυντικής στον κόσμο και συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Korres είναι ένα παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή φυτοθεραπεία με την προχωρημένη τεχνολογία, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν φροντίδα για το δέρμα και την υγεία με βάση τη φύση και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη φιλοσοφία της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία αναδεικνύεται ως ένας πρωτοπόρος στη βιομηχανία της φυσικής καλλυντικής.

Επιπλέον, η Korres έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα των προϊόντων της και τη δυνατότητά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών. Με πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της, η εταιρεία αναδεικνύεται ως μια από τις πιο αξιόλογες και καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας.

Η Korres είναι μια εταιρεία που δεν σταματά να εξελίσσεται κα είναι μια εταιρεία που εμπνέει τους καταναλωτές της να ακολουθούν μια πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στην προσωπική φροντίδα και στην καθημερινότητά τους.

Στο μέλλον, η Korres έχει ως στόχο να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την ανάπτυξη νέων προϊόντων που είναι ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον και τη διεύρυνση του δικτύου διανομής της σε περισσότερες χώρες του κόσμου, η Korres στοχεύει στο να καταστεί η πρώτη επιλογή των καταναλωτών που αναζητούν φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα.

Σε έναν κόσμο όπου η φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, η Korres αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα μιας επιτυχημένης εταιρείας που συνδυάζει την καινοτομία με την παραδοσιακή φυτοθεραπεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη διατήρηση των αρχών της, η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην αγορά και να καταφέρει να προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που αναζητούν υγιεινές και φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη φροντίδα του σώματός τους.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Korres αντιπροσωπεύει ένα αξιόλογο παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η βιομηχανία της καλλυντικής μπορεί να είναι βιώσιμη και υγιής για το περιβάλλον. Με τη δέσμευσή της στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία δείχνει ότι η εμπορική δραστηριότητα μπορεί να συνδυάζεται με την κοινωνική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας.

Παρουσίαση KORRES


Η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας από το 1996. Η εταιρεία Korres όταν οι ιδρυτές της, Γιώργος και Λένα Κορρές, ξεκίνησαν να παράγουν φυσικά καλλυντικά από βότανα και φυτά της ελληνικής υπαίθρου.

Η ιδέα της εταιρείας ήταν να συνδυάσει την παράδοση της ελληνικής φυτοθεραπείας με την σύγχρονη επιστήμη, για να δημιουργήσει καλλυντικά προϊόντα που θα ήταν αποτελεσματικά, αλλά και φιλικά προς το περιβάλλον. Από τότε, η Korres έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων φυσικής καλλυντικής, που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης του δέρματος, μαλλιών, σώματος και αρωματοποιίας.

Η Korres έχει επιλέξει τις καλύτερες πρώτες ύλες για τα προϊόντα της, όπως εκχυλίσματα από ελληνικά φυτά, όπως το τσάι του βουνού, η ρίγανη και ο ελαιώνας. Επιπλέον, η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο φυσικά συστατικά και αποφεύγει τη χρήση συνθετικών ουσιών που μπορούν να είναι επιβλαβείς για το δέρμα και την υγεία. Αυτό σημαίνει ότι τα προϊόντα της Korres είναι απαλλαγμένα από παραφινέλαια, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλες και άλλες βλαβερές ουσίες που μπορούν να προκαλέσουν δερματικές ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις.

Ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας είναι το Wild Rose 24-hour Moisturising & Brightening Cream. Το προϊόν αυτό περιέχει εκχύλισμα από τα φύλλα του αγριοτριανταφυλλιού, που βοηθά στη βελτίωση της υφής του δέρματος και στην ενίσχυση της λάμψης του. Επιπλέον, το προϊόν περιέχει φυσικά ενυδατικά συστατικά όπως αλόη βέρα, καρύδα και βούτυρο καριτέ, που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος.

Η εταιρεία παράγει επίσης προϊόντα περιποίησης του σώματος, όπως τα βραβευμένα ντους gel και λοσιόν σώματος με εκχύλισμα από κόκκινο σταφύλι. Αυτά τα προϊόντα βοηθούν στην αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα του παρέχουν ένα φρέσκο άρωμα.

Ένα άλλο δημοφιλές προϊόν της Korres είναι το Black Pine 3D Sculpting, Firming & Lifting Super Eye Serum. Αυτό το σερουμ για τα μάτια περιέχει εκχύλισμα από μαύρη πεύκη, που βοηθά στην αναζωογόνηση και αντιγήρανση του δέρματος. Επιπλέον, περιέχει αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, όπως το ελαιόλαδο και το εκχύλισμα από το αγγούρι, που βοηθούν στην προστασία του δέρματος από την πρόωρη γήρανση.

Η Korres έχει ακόμα και μια σειρά από αρωματοποιία, που περιλαμβάνει φυσικά αρώματα για το σπίτι και το σώμα. Αυτά τα προϊόντα βασίζονται σε φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια και παρέχουν ένα φρέσκο και αρωματικό περιβάλλον.

Η εταιρεία Korres έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών παγκοσμίως, χάρη στη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και της υγείας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναζητά τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τις καινοτόμες τεχνολογίες για τη δημιουργία προϊόντων που παρέχουν οφέλη στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Επιπλέον, η Korres έχει μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα. Η εταιρεία υποστηρίζει διάφορες πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό τομέα, υποστηρίζοντας φιλανθρωπικά ιδρύματα και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της φυσικής και αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος και της υγείας. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία. Επιπλέον, η δυναμική της παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα αποδεικνύει τη δέσμευσή της για μια καλύτερη και πιο βιώσιμη κοινωνία. Με αυτόν τον τρόπο, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με βαθιά ριζωμένες αξίες, που παρέχει όχι μόνο προϊόντα αλλά και μια φιλοσοφία ζωής.

Το γεγονός ότι η Korres είναι μια ελληνική εταιρεία αποτελεί ακόμη μια προστιθέμενη αξία, καθώς αναδεικνύει την πλούσια και ανεκτίμητη κληρονομιά της Ελλάδας στον τομέα της φυσικής καλλυντικής και της φυτοθεραπείας.

Συνολικά, η Korres είναι μια εταιρεία που ενσαρκώνει την αληθινή φιλοσοφία της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, με προϊόντα που προσφέρουν αποτελεσματική και φιλική προς το περιβάλλον φροντίδα για το δέρμα και την υγεία. Με τη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να αναδεικνύεται ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς φυσικής καλλυντικής στον κόσμο.

Επιπλέον, η Korres έχει αναπτύξει ένα ισχυρό και παγκόσμιο δίκτυο διανομής, που διασφαλίζει την παρουσία των προϊόντων της σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει ανοίξει δικά της καταστήματα σε διάφορες πόλεις του κόσμου, ενώ τα προϊόντα της είναι διαθέσιμα και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Επιπλέον, η Korres διαθέτει ένα εξαιρετικό e-shop, που προσφέρει τα προϊόντα της σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η Korres δεν πειράματιζεται ποτέ σε ζώα. Η εταιρεία υποστηρίζει τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων για τη δοκιμή των προϊόντων της και προωθεί την αρχή της αλληλεγγύης και της φροντίδας προς όλα τα ζώα.

Η Korres είναι μια εταιρεία με μια σημαντική παρουσία στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με τη φιλοσοφία της για τη φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με τη χρήση των καλύτερων φυσικών συστατικών και την αποφυγή βλαβερών ουσιών, η εταιρεία δημιουργεί προϊόντα που παρέχουν πραγματικά οφέλη στο δέρμα και την υγεία, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται και στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα.

Συνολικά, η Korres αναδεικνύεται ως μια εταιρεία με ένα πραγματικά μοναδικό προφίλ στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας. Με μια δυναμική παρουσία στον κοινωνικό και περιβαλλοντικό τομέα, και την πολυετή εμπειρία της στη χρήση φυτικών συστατικών, η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των καταναλωτών παγκοσμίως. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Korres διατηρεί τη θέση της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες φυσικής καλλυντικής στον κόσμο και συνεχίζει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η Korres είναι ένα παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να συνδυάσει την παραδοσιακή φυτοθεραπεία με την προχωρημένη τεχνολογία, δημιουργώντας προϊόντα που παρέχουν φροντίδα για το δέρμα και την υγεία με βάση τη φύση και τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Με τη φιλοσοφία της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η εταιρεία αναδεικνύεται ως ένας πρωτοπόρος στη βιομηχανία της φυσικής καλλυντικής.

Επιπλέον, η Korres έχει αναγνωριστεί διεθνώς για την ποιότητα των προϊόντων της και τη δυνατότητά της να ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών. Με πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό της, η εταιρεία αναδεικνύεται ως μια από τις πιο αξιόλογες και καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας.

Η Korres είναι μια εταιρεία που δεν σταματά να εξελίσσεται κα είναι μια εταιρεία που εμπνέει τους καταναλωτές της να ακολουθούν μια πιο βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση στην προσωπική φροντίδα και στην καθημερινότητά τους.

Στο μέλλον, η Korres έχει ως στόχο να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί στον κόσμο της φυσικής καλλυντικής και προσωπικής φροντίδας, διατηρώντας ταυτόχρονα τις αρχές της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με την ανάπτυξη νέων προϊόντων που είναι ακόμη πιο φιλικά προς το περιβάλλον και τη διεύρυνση του δικτύου διανομής της σε περισσότερες χώρες του κόσμου, η Korres στοχεύει στο να καταστεί η πρώτη επιλογή των καταναλωτών που αναζητούν φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα.

Σε έναν κόσμο όπου η φυσική καλλυντική και προσωπική φροντίδα αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία, η Korres αποτελεί ένα φωτεινό παράδειγμα μιας επιτυχημένης εταιρείας που συνδυάζει την καινοτομία με την παραδοσιακή φυτοθεραπεία και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη διατήρηση των αρχών της, η εταιρεία αναμένεται να συνεχίσει να ενισχύει τη θέση της στην αγορά και να καταφέρει να προσελκύει όλο και περισσότερους καταναλωτές που αναζητούν υγιεινές και φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τη φροντίδα του σώματός τους.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Korres αντιπροσωπεύει ένα αξιόλογο παράδειγμα μιας εταιρείας που έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η βιομηχανία της καλλυντικής μπορεί να είναι βιώσιμη και υγιής για το περιβάλλον. Με τη δέσμευσή της στην αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η εταιρεία δείχνει ότι η εμπορική δραστηριότητα μπορεί να συνδυάζεται με την κοινωνική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον για τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.