Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αντικουνουπικά: Γιατί είναι αναγκαία!

Αντικουνουπικά: Γιατί είναι αναγκαία!
Τα κουνούπια είναι ενοχλητικά μικρά έντομα που μπορούν να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα ευχάριστη υπαίθρια εμπειρία. Όχι μόνο είναι ενοχλητικά, αλλά μπορούν επίσης να μεταδώσουν ασθένειες όπως η ελονοσία, ο δάγγειος πυρετός και ο ιός Ζίκα. Τα απωθητικά κουνουπιών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευθείτε από αυτά τα παράσιτα που ρουφούν το αίμα και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να τα χρησιμοποιήσετε.
 
Πρόληψη ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια;
Τα κουνούπια είναι φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών που μπορεί να αποβούν θανατηφόρες αν αφεθούν χωρίς θεραπεία. Η ελονοσία, για παράδειγμα, είναι μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το 2020, υπολογίζεται ότι υπήρχαν 229 εκατομμύρια κρούσματα ελονοσίας παγκοσμίως και περισσότεροι από 400.000 θάνατοι. Ο δάγγειος πυρετός και ο ιός Ζίκα είναι άλλες ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ειδικά για τις έγκυες γυναίκες και τα αγέννητα μωρά τους.
 
Η χρήση απωθητικών κουνουπιών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευτείτε από αυτές τις ασθένειες. Τα απωθητικά δρουν είτε καλύπτοντας τη μυρωδιά του σώματός σας είτε μπερδεύοντας την αίσθηση κατεύθυνσης των κουνουπιών, καθιστώντας δύσκολο για αυτά να σας βρουν και να σας δαγκώσουν.
 
Μειώστε τον ερεθισμό του δέρματος και τον κνησμό;
Τα τσιμπήματα κουνουπιών μπορεί να είναι ενοχλητικά και άβολα, προκαλώντας φαγούρα, ερυθρότητα και πρήξιμο. Η αίσθηση κνησμού μπορεί να διαρκέσει για μέρες, καθιστώντας δύσκολη την εστίαση στις καθημερινές δραστηριότητες. Το ξύσιμο των δαγκωμάτων μπορεί επίσης να οδηγήσει σε δευτερογενείς λοιμώξεις, οι οποίες μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση.
 
Η χρήση ενός απωθητικού κουνουπιών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του ερεθισμού του δέρματος και του κνησμού που προκαλείται από τα τσιμπήματα των κουνουπιών. Τα περισσότερα απωθητικά περιέχουν ενεργά συστατικά όπως DEET, πικαριδίνη ή έλαιο ευκάλυπτου λεμονιού, τα οποία είναι γνωστό ότι είναι αποτελεσματικά στην απώθηση των κουνουπιών.
 
Βελτιώστε την ποιότητα του ύπνου;
Τα κουνούπια είναι πιο δραστήρια τη νύχτα και το βουητό και το δάγκωμά τους μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Εκτός από το να προκαλούν ερεθισμό και κνησμό, τα τσιμπήματα κουνουπιών μπορούν επίσης να προκαλέσουν ένα αίσθημα καύσου που μπορεί να είναι επώδυνο και να αποσπά την προσοχή. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αϋπνία, καθιστώντας δύσκολο να κοιμηθείτε καλά τη νύχτα.
 
Η χρήση απωθητικών κουνουπιών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας κρατώντας μακριά τα κουνούπια. Ένας καλός βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για τη γενική υγεία και ευεξία και η χρήση απωθητικού μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι θα ξεκουραστείτε που χρειάζεστε.
 
Αποφύγετε την έκθεση σε επιβλαβείς χημικές ουσίες;
Ενώ τα απωθητικά κουνουπιών είναι αποτελεσματικά στην απώθηση των κουνουπιών, μερικοί άνθρωποι μπορεί να ανησυχούν για τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα προϊόντα. Ορισμένα απωθητικά περιέχουν DEET, το οποίο έχει συσχετιστεί με ερεθισμό του δέρματος, ερεθισμό των ματιών και άλλα προβλήματα υγείας. Ωστόσο, οι κίνδυνοι που σχετίζονται με το DEET είναι γενικά χαμηλοί και η χρήση απωθητικών με χαμηλότερες συγκεντρώσεις DEET μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου ανεπιθύμητων ενεργειών.
 
Υπάρχουν επίσης φυσικές εναλλακτικές λύσεις για τα χημικά απωθητικά κουνουπιών, όπως το έλαιο σιτρονέλλας, το οποίο προέρχεται από τα φύλλα ενός φυτού με άρωμα λεμονιού. Τα φυσικά απωθητικά μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματικά όσο αυτά που βασίζονται σε χημικά, αλλά γενικά θεωρούνται ασφαλή και μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική για όσους ανησυχούν για την έκθεση σε χημικές ουσίες.
 
Προστατέψτε τα παιδιά και τα κατοικίδια;
Τα παιδιά και τα κατοικίδια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στα τσιμπήματα των κουνουπιών και στις ασθένειες που μπορούν να μεταδώσουν. Τα παιδιά έχουν πιο λεπτό δέρμα από τους ενήλικες, γεγονός που διευκολύνει τα κουνούπια να τα τσιμπήσουν. Επιπλέον, τα παιδιά μπορεί να μην είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τα σημάδια των ασθενειών που μεταδίδονται από τα κουνούπια, καθιστώντας τα πιο επιρρεπή σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
 
Τα κατοικίδια, ειδικά οι σκύλοι, κινδυνεύουν επίσης από ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια, όπως η διροφιλαρίωση. Αυτή η ασθένεια προκαλείται από ένα παρασιτικό σκουλήκι που μεταδίδεται από τα κουνούπια και μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στους σκύλους εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία.
 
Η χρήση απωθητικών κουνουπιών μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των παιδιών και των κατοικίδιων από τους κινδύνους των τσιμπημάτων των κουνουπιών. Απωθητικά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά και κατοικίδια είναι διαθέσιμα και μπορούν να είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία τους.

Το Prime Pharmacy συνιστά:
  1. Frezyderm Crilen Hydrating Protective Cream, Εντομοαπωθητικό Ενυδατικό Γαλάκτωμα 125ml
  2. Frezyderm Crilen Mousse, Ενυδατικό Εντομοαπωθητικό Γαλάκτωμα 150ml
  3. Jungle Formula Maximum Original, Εντομοαπωθητικό Σπρέι για Μέγιστη Προστασία 75ml
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.