Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αντιρυτιδικες κρέμες - Γιατί τις χρειάζεσαι

Αντιρυτιδικες κρέμες - Γιατί τις χρειάζεσαι
Καθώς μεγαλώνουμε, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές γίνονται όλο και πιο ορατές στο δέρμα μας. Ενώ η γήρανση είναι μια φυσική διαδικασία που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, υπάρχουν τρόποι να επιβραδύνουμε τα ορατά σημάδια της γήρανσης. Οι αντιρυτιδικές κρέμες είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για άτομα που θέλουν να μειώσουν την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών στο δέρμα τους. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τα οφέλη της χρήσης αντιρυτιδικής κρέμας και γιατί θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να την προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας.
 
Τι προκαλεί τις ρυτίδες;
 
Πριν βουτήξουμε στα οφέλη της αντιρυτιδικής κρέμας, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι προκαλεί τις ρυτίδες εξαρχής. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των ρυτίδων, όπως:
 
Γήρανση: Καθώς γερνάμε, το δέρμα μας γίνεται λιγότερο ελαστικό και πιο εύθραυστο, καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε ρυτίδες και χαλάρωση.
Έκθεση στον ήλιο: Η έκθεση στις ακτίνες UV από τον ήλιο μπορεί να βλάψει το δέρμα μας, οδηγώντας σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές.
Κάπνισμα: Το κάπνισμα μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσης και να οδηγήσει στην ανάπτυξη ρυτίδων.
Εκφράσεις προσώπου: Οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου, όπως συνοφρυώματα ή στραβισμός μπορεί να οδηγήσουν σε ρυτίδες με την πάροδο του χρόνου.
Οφέλη από την αντιρυτιδική κρέμα
 
Μειώνει την όψη των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών;
Το κύριο πλεονέκτημα της χρήσης αντιρυτιδικής κρέμας είναι ότι μπορεί να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών στο δέρμα σας. Οι αντιρυτιδικές κρέμες έχουν σύνθεση με ενεργά συστατικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Αυτό βοηθά να γεμίσει το δέρμα και να εξομαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, αφήνοντας το δέρμα σας να φαίνεται πιο νεανικό και λαμπερό.
 
Αποτρέπει περαιτέρω ζημιές;
Εκτός από τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, οι αντιρυτιδικές κρέμες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόληψη περαιτέρω βλάβης στο δέρμα σας. Πολλές αντιρυτιδικές κρέμες περιέχουν αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C και η βιταμίνη Ε, που βοηθούν στην προστασία του δέρματός σας από τις ελεύθερες ρίζες και άλλους περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε πρόωρη γήρανση.
 
Ενυδατώνει το Δέρμα;
Οι αντιρυτιδικές κρέμες είναι επίσης διαμορφωμένες με ενυδατικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση του δέρματός σας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό, καθιστώντας το πιο επιρρεπές σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Χρησιμοποιώντας μια αντιρυτιδική κρέμα που περιέχει ενυδατικά συστατικά, μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε το δέρμα σας ενυδατωμένο και σφριγηλό, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
 
Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου;
Το κολλαγόνο είναι μια πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματός μας. Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου μας μειώνεται, οδηγώντας στην ανάπτυξη ρυτίδων και χαλάρωσης του δέρματος. Οι αντιρυτιδικές κρέμες περιέχουν ενεργά συστατικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας στη σύσφιξη και σύσφιξη του δέρματός σας, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών.
 
Βελτιώνει την υφή του δέρματος;
Εκτός από τη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων, οι αντιρυτιδικές κρέμες μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη βελτίωση της υφής του δέρματός σας. Πολλές αντιρυτιδικές κρέμες περιέχουν συστατικά απολέπισης όπως άλφα-υδροξυοξέα (AHAs) ή βήτα-υδροξυοξέα (BHAs) που βοηθούν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος, αποκαλύπτοντας πιο λεία, πιο λαμπερή επιδερμίδα από κάτω.
 
Προσιτές εναλλακτικές στις επεμβατικές διαδικασίες;
Πολλοί άνθρωποι στρέφονται σε επεμβατικές διαδικασίες όπως το μπότοξ ή τα δερματικά πληρωτικά για να μειώσουν την εμφάνιση των ρυτίδων. Αν και αυτές οι διαδικασίες μπορεί να είναι αποτελεσματικές, είναι επίσης ακριβές και έχουν πιθανές παρενέργειες. Οι αντιρυτιδικές κρέμες είναι μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση που μπορεί να προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα χωρίς τον κίνδυνο παρενεργειών ή την ανάγκη για διακοπή λειτουργίας.
 
Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος;
Οι αντιρυτιδικές κρέμες έχουν σχεδιαστεί για να είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος, από ξηρό έως λιπαρό. Υπάρχουν επίσης αντιρυτιδικές κρέμες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ευαίσθητο δέρμα, καθιστώντας εύκολο για οποιονδήποτε να ενσωματώσει μια αντιρυτιδική κρέμα.

Το Prime Pharmacy συνιστά:
  1. Lierac Promo Noel Premium Soyeuse Cream Absolute Anti Aging 50ml
  2. Lierac Promo Noel Premium The Voluptuous Cream Absolute Anti Aging 50ml
  3. Apivita Queen Bee Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναζωογονησης 15ml
  4. Darphin Exquisage Creme Revelatrice de Beaute, Αντιγηραντική Συσφικτική Κρέμα 50ml
  5. Hydrovit Pure Vitamin C 20% Collagen Booster, Ορός Αντιγήρανσης με Βιταμίνη C 60 μονοδόσεις
  6. Apivita Blooming Beauty Wine Elixir Σετ Περιποίησης με Αντιρυτιδική Κρέμα για Σύσφιξη & Lifting Ελαφριάς Υφής Δώρο Wine Elixir Κρέμα Νύχτας 15μλ & Beessentials Οils Έλαιο Προσώπου Ημέρας 1,6ml
  7. Apivita Queen Bee Κρέμα Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναγέννησης Πλούσιας Υφής με Βασιλικό Πολτό Ελεγχόμενης Αποδέσμευσης 50ml
  8. Frezyderm - Diamond Velvet Anti-Wrinkle Cream Αντιγηραντική Κρέμα για Ώριμες Επιδερμίδες, 50ml
 
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.