Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Εμβολιασμός κατά της Γρίπης: Προστασία για Όλους

Εμβολιασμός κατά της Γρίπης: Προστασία για Όλους

Εμβολιασμός κατά της Γρίπης: Προστασία για Όλους

Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό μέσο πρόληψης που όχι μόνο προστατεύει το άτομο που εμβολιάζεται, αλλά συνεισφέρει και στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού σε κοινότητες. Υπάρχουν πολλά θετικά στοιχεία που υποστηρίζουν τη σημασία του εμβολιασμού κατά της γρίπης.

Πρώτον, ο εμβολιασμός προσφέρει προστασία από τη σοβαρή νόσο. Ενώ κάποιοι ενδέχεται να εκδηλώσουν ελαφριά συμπτώματα μετά τον εμβολιασμό, οι περισσότεροι εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν λιγότερες πιθανότητες να αναπτύξουν σοβαρές μορφές της νόσου.

Δεύτερον, οι ομάδες κινδύνου επωφελούνται ιδιαίτερα από τον εμβολιασμό. Άτομα άνω των 65 ετών, παιδιά, άτομα με υποκείμενα χρόνια νοσήματα και άτομα που εργάζονται σε υγειονομικούς χώρους αποτελούν ομάδες προτεραιότητας για τον εμβολιασμό.

Τρίτον, ο εμβολιασμός είναι ασφαλής και αποτελεσματικός. Οι εμβολιαστικές διαδικασίες υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η ασφαλής χρήση τους. Επιπλέον, η εμβολιαστική κάλυψη συμβάλλει στη δημιουργία ανοσίας της κοινότητας, μειώνοντας την εξάπλωση του ιού.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους προτού εμβολιαστούν. Οι αλλεργίες σε συστατικά του εμβολίου, η προηγούμενη αντίδραση σε εμβολιασμούς ή η παρουσία ειδικών καταστάσεων υγείας μπορεί να αποτελέσουν αντίδραση για τον εμβολιασμό.

Συνοψίζοντας, ο εμβολιασμός κατά της γρίπης παρέχει οφέλη τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινοτικό επίπεδο. Ακολούθησε τις οδηγίες των επαγγελματιών υγείας για να εξασφαλίσεις όχι μόνο τη δική σου, αλλά και την υγεία της κοινότητάς σου.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.