Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Προϊόντα ενυδάτωσης: Μια Αναγκαία επιλογή

Προϊόντα ενυδάτωσης: Μια Αναγκαία επιλογή
Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι μια εποχή που απολαμβάνουμε την ύπαιθρο, απολαμβάνουμε τον ήλιο και περνάμε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, ενώ όλοι αγαπάμε το καλοκαίρι, μπορεί να προκαλέσει τον όλεθρο στο δέρμα μας. Ο ζεστός και υγρός καιρός μπορεί να αφήσει το δέρμα μας ξηρό, ξεφλουδισμένο και αφυδατωμένο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα ενυδάτωσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για να διατηρείτε το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε γιατί τα προϊόντα ενυδάτωσης είναι απαραίτητα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
 
Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε ενυδατικά προϊόντα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι επειδή ο ζεστός και υγρός καιρός μπορεί να αφαιρέσει το δέρμα μας από τα φυσικά του έλαια. Η ζέστη και η υγρασία μπορεί να αναγκάσουν το δέρμα μας να παράγει υπερβολική λιπαρότητα, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους, εξάρσεις και ακμή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα που μπορεί να βοηθήσει στη ρύθμιση της παραγωγής λιπαρότητας και να κρατήσει το δέρμα μας ενυδατωμένο.
 
Ένας άλλος λόγος για τον οποίο τα προϊόντα ενυδάτωσης είναι σημαντικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι επειδή μπορούν να προστατεύσουν το δέρμα μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου. Ενώ σε όλους μας αρέσει να περνάμε χρόνο στον ήλιο, μπορεί επίσης να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα μας. Οι ακτίνες UV του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν το δέρμα μας ξηρό, ξεφλουδισμένο και αφυδατωμένο. Γι' αυτό είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε μια ενυδατική κρέμα που περιέχει SPF για να προστατεύσουμε το δέρμα μας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.
 
Εκτός από την προστασία του δέρματός μας από τον ήλιο, τα ενυδατικά προϊόντα μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης έχει ήδη γίνει. Εάν έχετε περάσει πολύ χρόνο στον ήλιο και έχετε αναπτύξει ηλιακά εγκαύματα ή άλλες βλάβες στο δέρμα, μια ενυδατική κρέμα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλύνετε και να θεραπεύσετε το δέρμα σας. Μια καλή ενυδατική κρέμα μπορεί επίσης να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, δίνοντας στο δέρμα σας μια πιο νεανική και λαμπερή εμφάνιση.
 
Η χρήση ενυδατικών προϊόντων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και λαμπερό. Ο ζεστός και υγρός καιρός μπορεί να κάνει το δέρμα μας να γίνει θαμπό και άψυχο. Χρησιμοποιώντας μια ενυδατική κρέμα, μπορείτε να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της φυσικής λάμψης του δέρματός σας και να του δώσετε μια υγιή, λαμπερή εμφάνιση.
 
Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε ότι το δέρμα μας δεν είναι το μόνο μέρος του σώματός μας που χρειάζεται ενυδάτωση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τα χείλη και τα μαλλιά μας χρειάζονται επίσης επιπλέον υγρασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ο ήλιος και ο άνεμος μπορεί να κάνουν τα χείλη μας να στεγνώσουν και να ραγίσουν και τα μαλλιά μας να γίνουν εύθραυστα και να καταστραφούν. Χρησιμοποιώντας ένα βάλσαμο για τα χείλη και ένα μαλακτικό μαλλιών, μπορείτε να βοηθήσετε να διατηρήσετε τα χείλη και τα μαλλιά σας υγιή και ενυδατωμένα.
 
Συμπερασματικά, η χρήση ενυδατικών προϊόντων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι απαραίτητη για τη διατήρηση ενός υγιούς και λαμπερού δέρματος. Χρησιμοποιώντας μια ελαφριά ενυδατική κρέμα που περιέχει SPF, μπορείτε να προστατεύσετε το δέρμα σας από τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου, ενώ παράλληλα θα το διατηρήσετε ενυδατωμένο και υγιές. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ένα βάλσαμο για τα χείλη και ένα μαλακτικό μαλλιών, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα χείλη και τα μαλλιά σας παραμένουν υγιή και ενυδατωμένα επίσης. Έτσι, εάν θέλετε να απολαύσετε το καλοκαίρι διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα σας στην καλύτερη εμφάνιση, φροντίστε να επενδύσετε σε μερικά ποιοτικά ενυδατικά προϊόντα.


Το Prime Pharmacy συνιστά:
  1. Lierac Promo Noel Supra Radiance Anti-Ox Renewing Cream Gel 50ml & ΔΩΡΟ Detox Serum 30ml
  2. Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream 25ml
  3. Bepanthol Ενυδατική & Αναπλαστική Κρέμα για Ευαίσθητο Δέρμα 100g
  4. Nuxe Creme Fraiche® Fluide Matifiant Hydratation 48H, Κρέμα Ελαφριάς Υφής 48Ωρης Ενυδάτωσης 50ml
  5. Vichy Promo Liftactiv Supreme Κρέμα Ημέρας 50ml & Liftactiv Κρέμα Νύχτας 15ml & Mineral 89 Booster 4ml & Capital Soleil 3ml
  6. Nuxe Creme Riche Nuxuriance Ultra, Κρέμα Ημέρας Πλούσιας Υφής για Ξηρή και Πολύ Ξηρή Επιδερμίδα 50ml


Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.