Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Ελέγξτε το βάρος σας με αυτούς τους απλούς τρόπους

Ελέγξτε το βάρος σας με αυτούς τους απλούς τρόπους

 

Ο έλεγχος του βάρους είναι μια ουσιαστική πτυχή της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής και μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για τη σωματική και ψυχική μας ευεξία. Ωστόσο, ο έλεγχος του βάρους μας μπορεί να είναι δύσκολος, ειδικά σε μια κοινωνία όπου επικρατούν οι ανθυγιεινές επιλογές διατροφής και ο καθιστικός τρόπος ζωής. Ακολουθούν ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να μας βοηθήσουν να ελέγξουμε το βάρος μας:

 

Τρώτε μια ισορροπημένη διατροφή;
Μια ισορροπημένη διατροφή είναι ζωτικής σημασίας για τον έλεγχο του βάρους και περιλαμβάνει την κατανάλωση ποικιλίας τροφών από όλες τις ομάδες τροφίμων σε κατάλληλες μερίδες. Η κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα, λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη και υγιή λίπη μπορεί να μας βοηθήσει να αισθανόμαστε χορτάτοι και ικανοποιημένοι, μειώνοντας την πιθανότητα υπερφαγίας.

Παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων;
Η παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων μας μπορεί να μας βοηθήσει να παραμείνουμε εντός των ημερήσιων αναγκών μας σε θερμίδες και να αποτρέψουμε την υπερκατανάλωση τροφής. Η διατήρηση ενός ημερολογίου τροφίμων ή η χρήση μιας εφαρμογής παρακολούθησης θερμίδων μπορεί να μας βοηθήσει να συνειδητοποιήσουμε καλύτερα τις επιλογές τροφίμων και τα μεγέθη των μερίδων μας.

Ασκηθείτε τακτικά;
Η άσκηση είναι απαραίτητη για τον έλεγχο του βάρους και μπορεί να σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες, να χτίσετε μυς και να βελτιώσετε τη συνολική μας υγεία. Επιδιώξτε τουλάχιστον 150 λεπτά άσκησης μέτριας έντασης την εβδομάδα, όπως γρήγορο περπάτημα, ποδηλασία ή κολύμπι.

Πίνετε άφθονο νερό;
Το πόσιμο νερό μπορεί να μας βοηθήσει να παραμείνουμε ενυδατωμένοι και να μειώσουμε την πείνα. Επιδιώξτε τουλάχιστον 8-10 φλιτζάνια νερό την ημέρα και αποφύγετε τα ζαχαρούχα ποτά και το αλκοόλ, τα οποία μπορούν να προσθέσουν υπερβολικές θερμίδες στη διατροφή μας.

Κοιμηθείτε αρκετά;
Η έλλειψη ύπνου μπορεί να διαταράξει τις ορμόνες που ελέγχουν την πείνα και το μεταβολισμό, οδηγώντας σε υπερκατανάλωση τροφής και αύξηση βάρους. Επιδιώξτε τουλάχιστον 7-8 ώρες ύπνου τη νύχτα για να προωθήσετε τον υγιή έλεγχο του βάρους.

Διαχειριστείτε το άγχος;
Το άγχος μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική διατροφή και αύξηση βάρους. Ασκηθείτε σε τεχνικές μείωσης του στρες, όπως ο διαλογισμός, η γιόγκα ή η βαθιά αναπνοή για να βοηθήσετε στη διαχείριση του στρες και στην πρόληψη της υπερφαγίας.

Συμπερασματικά, ο έλεγχος του βάρους μας απαιτεί μια πολύπλευρη προσέγγιση που περιλαμβάνει την κατανάλωση ισορροπημένης διατροφής, την παρακολούθηση της πρόσληψης θερμίδων, την τακτική άσκηση, την κατανάλωση άφθονο νερό, τον αρκετό ύπνο και τη διαχείριση του στρες. Εφαρμόζοντας αυτές τις στρατηγικές, μπορούμε να επιτύχουμε και να διατηρήσουμε ένα υγιές βάρος, μειώνοντας τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών και βελτιώνοντας τη συνολική ποιότητα ζωής μας. Θυμηθείτε, οι μικρές αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικά αποτελέσματα, γι' αυτό ξεκινήστε κάνοντας απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας σήμερα.

Το Prime Pharmacy συνιστά:

  1. Somatoline Cosmetic Ultra Intensive 7 Nights Slimming, Κρέμα για Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες 400ml
  2. Somatoline Cosmetic 7 Nights Slimming Fresh Gel Ultra Intensive, Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες 400ml
  3. Power Health 7 Days Water Shape Program, Εντατικό Πρόγραμμα για Όμορφη Σιλουέτα 14 αναβράζοντα δισκία  
  4. Natures Plus Candida Cleanse Αποτοξίνωση Σώματος 7 ημερών 56 κάψουλες
  5. Superfoods Slim Detox, Φόρμουλα Αποτοξίνωσης & Αδυνατίσματος 300ml
  6. Aboca Fitomagra LibraMed 100g, Συμπλήρωμα διατροφής για τον Έλεγχο του Βάρους 138 ταμπλέτες
  7. Elancyl - Slim Design 2in1 Διφασικό Έλαιο Αδυνατίσματος Κατά της Κυτταρίτιδας Ραγάδων 150m

 

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.