Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Συμβουλές για την Χειμερινή Περίοδο

Συμβουλές για την Χειμερινή Περίοδο

Πώς να Αποφύγετε το Κρύωμα: Συμβουλές για Υγιεινή Χειμερινή Ζωή

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει, η αντίσταση στα κρύα καιρικά φαινόμενα γίνεται επιτακτική. Είναι σημαντικό να λάβουμε προληπτικά μέτρα για να προστατευτούμε από το κρύωμα και τις ασθένειες που συνήθως το συνοδεύουν. Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές για μια υγιεινή χειμερινή ζωή.

Κατανάλωση Σωστών Τροφίμων: Η ισορροπημένη διατροφή είναι βασική για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιλέγετε τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, όπως φρούτα, λαχανικά, και ολικά δημητριακά.

Συχνό Πλύσιμο Χεριών: Τα χέρια είναι μια πύλη εισόδου για ιούς και βακτήρια. Συνήθισε να πλένεις συχνά τα χέρια σου, ιδίως μετά από δημόσιους χώρους.

Εφαρμογή Σωστής Ένδυσης: Φόρεσε πολλά στρώματα ρούχων για να διατηρήσεις τη θερμότητα του σώματος σου. Σκέψου για σκοπούς επιστρώματος, όπως μια ζεστή ζακέτα και ένα αδιάβροχο πανωφόρι.

Συχνή Ενυδάτωση: Ο χειμώνας μπορεί να ξηραίνει το δέρμα και τα βλεννογόνα. Πίνε αρκετό νερό για να διατηρήσεις την υγρασία στον οργανισμό σου.

Αποφυγή Επαφής με Ασθενείς: Αν είσαι περιτριγυρισμένος από ασθενείς, προσπάθησε να αποφύγεις την άμεση επαφή. Οι ιοί είναι εύκολα μεταδοτικοί, και η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείς να μειώσεις τον κίνδυνο εκδήλωσης κρυολογήματος και να διατηρήσεις την υγεία σου κατά τη διάρκεια των κρύων μηνών.

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.