Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Συμπληρώματα διατροφής και παιδιά. Μπορούν να τα καταναλώνουν άφοβα;

Συμπληρώματα διατροφής και παιδιά.  Μπορούν να τα καταναλώνουν άφοβα;
Αδιαμφισβήτητα, οι βιταμίνες είναι οργανικές ουσίες (είδος χημικών ουσιών) που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και τη διατήρηση του οργανισμού. Ανακαλύφθηκαν από κοινού από τον Ολλανδό ιατρό Κρίστιαν Άικμαν και τον Άγγλο βιοχημικό Χόπκινς και έλαβαν την ονομασία τους από το βιοχημικό Casimir Funk το 1911.
Οι βιταμίνες διακρίνονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες: τις λιποδιαλυτές βιταμίνες (Α, D, E και K) και τις υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Οι υδατοδιαλυτές βιταμίνες περιλαμβάνουν: τις βιταμίνες του συμπλέγματος B (Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β12), τη βιοτίνη, το φυλλικό οξύ και τη βιταμίνη C.  Οι λιποδιαλυτές βιταμίνες αποθηκεύονται στον οργανισμό ενώ οι υδατοδιαλυτές όταν λαμβάνονται σε μεγαλύτερες ποσότητες από αυτές που χρειάζεται ο οργανισμός αποβάλλονται στα ούρα. 
Συγκεκριμένα, η λέξη «βιταμίνη» έχει τις ρίζες της στη λατινική λέξη “vita” που σημαίνει ζωή. Η ονομασία τους δεν είναι τυχαία γιατί οι βιταμίνες είναι ζωτικής σημασίας στο σχηματισμό ενζύμων και σε μεταβολικά μονοπάτια του οργανισμού σε κυτταρικό επίπεδο. Οι βιταμίνες δεν έχουν θερμιδική αξία.
Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του τις βιταμίνες που χρειάζονται για το αναπτυσσόμενο παιδί (με εξαίρεση τη βιταμίνη D). Ο οργανισμός χρειάζεται τις βιταμίνες σε πολύ μικρές ποσότητες για αυτό και μια ισορροπημένη διατροφή καλύπτει τις απαραίτητες ανάγκες.
Τα θεμέλια για να αποκτήσουν τα παιδιά υγιεινές διατροφικές συνήθειες θα πρέπει να μπαίνουν από πολύ μικρή ηλικία. Οι γονείς θα πρέπει να παρέχουν μέσω μιας ποικιλίας τροφίμων όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο παιδικός οργανισμός για να αναπτυχθεί σωστά.
Η επαρκής κατανάλωση μακροθρεπτικών (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες , λιπαρά) και μικροθρεπτικών συστατικών (βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία) είναι απαραίτητη για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, για την εύρυθμη λειτουργία και την ανάπτυξη του παιδικού οργανισμού και για τη θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Σίγουρα, τα τρόφιμα είναι η καλύτερη πηγή θρεπτικών συστατικών. Μια διατροφή, η οποία χαρακτηρίζεται από ποικιλία τροφίμων, μέτρο και ισορροπία και βασίζεται στις αρχές της μεσογειακής διατροφής είναι ικανή να καλύψει όλες τις ανάγκες του παιδικού οργανισμού.
Ωστόσο, στις περιπτώσεις που δεν καλύπτονται ικανοποιητικά αυτές οι ανάγκες καλό θα ήταν γίνεται παράλληλα και λήψη κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού σας.
Η Power Health έχει δημιουργήσει την πολυβιταμίνη Multi+Multi Kids σε αναβράζοντα δισκία. Έχει υπέροχη γεύση και προσφέρει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται τα παιδιά καθημερινά. Θα την βρείτε και σε μασώμενα δισκία σε σχήμα αρκουδάκι.
Είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά, συμπληρώνει ιδανικά τη διατροφή τους, ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, βελτιώνει τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη και τονώνει με φυσικό τρόπο τον οργανισμό τους. Έχει φρουτένια γεύση και λιώνει στο στόμα προσφέροντας όλες τις απαραίτητες βιταμίνες που χρειάζονται τα παιδιά κάθε μέρα για να είναι γεμάτα υγεία και δύναμη. Δεν περιέχει ζάχαρη, λίπος και τεχνητά χρώματα.
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.