Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αρχάριοι στη φροντίδα μωρού; Αυτά πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε!

Αρχάριοι στη φροντίδα μωρού; Αυτά πρέπει να ξέρετε για να ξεκινήσετε!
Η φροντίδα ενός μωρού μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, ειδικά για τους νέους γονείς. Ωστόσο, με την κατάλληλη προετοιμασία και γνώση, η φροντίδα ενός μωρού μπορεί να είναι μια ανταποδοτική και ικανοποιητική εμπειρία. Εδώ είναι μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για να φροντίζετε ένα μωρό:
 
Σίτιση: Η σίτιση είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη του μωρού. Τα νεογνά συνήθως πρέπει να τρέφονται κάθε 2-3 ώρες και θα πρέπει να καταναλώνουν μητρικό γάλα ή φόρμουλα. Δώστε προσοχή στα σημάδια πείνας του μωρού σας, όπως το ριζοβολισμό, το χτύπημα ή το πιπίλισμα.
Το να αλλάζετε πάνες είναι απαραίτητο μέρος της φροντίδας του μωρού. Τα νεογέννητα πρέπει να αλλάζουν συχνά, όσο συχνά κάθε 2-3 ώρες. Φροντίστε να καθαρίσετε καλά την περιοχή της πάνας και να χρησιμοποιήσετε κρέμα για το εξάνθημα της πάνας για να αποφύγετε τον ερεθισμό.
Ύπνος: Τα μωρά χρειάζονται πολύ ύπνο για να υποστηρίξουν την ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους. Τα νεογέννητα συνήθως κοιμούνται 16-17 ώρες την ημέρα και θα πρέπει να κοιμούνται ανάσκελα για να μειώσουν τον κίνδυνο του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDS). Δημιουργήστε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον ύπνου, όπως μια κούνια με ένα σταθερό στρώμα και ένα εφαρμοστό σεντόνι.
Μπάνιο: Τα μωρά χρειάζονται μόνο μπάνιο 2-3 φορές την εβδομάδα, καθώς το υπερβολικό μπάνιο μπορεί να στεγνώσει το δέρμα τους. Χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και ένα ήπιο βρεφικό σαπούνι ή σαμπουάν και φροντίστε να στηρίζετε το κεφάλι και τον λαιμό του μωρού σας κατά τη διάρκεια του μπάνιου.
Ρούχα: Ντύστε το μωρό σας με άνετα και κατάλληλα ρούχα για τον καιρό. Αποφύγετε ρούχα με κορδόνια, κουμπιά ή άλλα μικρά κομμάτια που μπορεί να είναι κίνδυνος πνιγμού. Χρησιμοποιήστε ένα σφιγκάρι ή σάκο ύπνου για να κρατήσετε το μωρό σας ζεστό και ασφαλές.
Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το σπίτι σας είναι ασφαλές για το μωρό σας χρησιμοποιώντας πύλες ασφαλείας, κλειδαριές ντουλαπιών και καλύμματα πρίζας. Να επιβλέπετε πάντα το μωρό σας και να μην το αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη, ειδικά όταν κοιμάται ή στην μπανιέρα.
Συμπερασματικά, η φροντίδα ενός μωρού απαιτεί προσοχή στις βασικές του ανάγκες, όπως το τάισμα, η πάνα, ο ύπνος, το μπάνιο, η ένδυση και η ασφάλεια. Θυμηθείτε να είστε υπομονετικοί, να αναζητάτε υποστήριξη από την οικογένεια και τους φίλους και να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Με την κατάλληλη φροντίδα και προσοχή, μπορείτε να προσφέρετε ένα ασφαλές και περιποιητικό περιβάλλον για να ευδοκιμήσει και να μεγαλώσει το μωρό σας.

Το Prim
  1. Sudocrem Κρέμα για Συγκάματα 250gr
  2. Frezyderm Baby Cream, Αδιάβροχη Προστατευτική Κρέμα για Βρέφη 175ml
  3. Novalac Premium 3 Γάλα σε Σκόνη για Παιδιά άνω του ενός έτους 400gr
  4. Power Health -KinderImmun 65gr, Συμπλήρωμα Διατροφής με Πρωτόγαλα 65gr
  5. Sudocrem, Κρέμα για συγκάματα 125gr
  6. Frezyderm Frezylac Gold 2, Βιολογικό Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας 400g
  7. Frezyderm Baby Bath, Απαλό Αφρόλουτρο για Βρέφη 300ml
  8. Bio-Oil Λάδι Επανόρθωσης Ουλών & Ραγάδων 60ml
  9. Italfarmaco - Iofolen Preconception, 30caps
  10. Health Aid Folic Acid 400mg, Φολικό Οξύ Ιδανικό Για Την Περίοδο της Εγκυμοσύνης 90tabs
  11. Frezyderm Prevenstria Protective Body Cream, Κρέμα για τις Ραγάδες 150ml
Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.