Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Τα πρώτα βήματα της εγκυμοσύνης & τι πρέπει να ξέρετε για μια υγιή εγκυμοσύνη

Τα πρώτα βήματα της εγκυμοσύνης & τι πρέπει να ξέρετε για μια υγιή εγκυμοσύνη
Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή και απαιτεί προσεκτική προσοχή και προετοιμασία για να διασφαλιστεί μια υγιής εγκυμοσύνη και ένα μωρό. Εάν σχεδιάζετε να μείνετε έγκυος ή έχετε μείνει πρόσφατα έγκυος, εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:
 
Προγεννητική φροντίδα;
Η προγεννητική φροντίδα είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση μιας υγιούς εγκυμοσύνης και μωρού. Προγραμματίστε ένα ραντεβού με έναν μαιευτήρα ή μια μαία το συντομότερο δυνατό για να αρχίσετε να λαμβάνετε τακτική προγεννητική φροντίδα. Η προγεννητική φροντίδα περιλαμβάνει τακτικούς ελέγχους, υπερήχους και εργαστηριακές εξετάσεις για την παρακολούθηση της υγείας τόσο εσάς όσο και του μωρού σας.
Διατροφή: Η σωστή διατροφή είναι ζωτικής σημασίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η κατανάλωση μιας ισορροπημένης διατροφής πλούσιας σε φρούτα, λαχανικά, δημητριακά ολικής αλέσεως, άπαχη πρωτεΐνη και υγιή λίπη μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι εσείς και το μωρό σας λαμβάνετε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ, καφεΐνης και ωμών ή μη μαγειρεμένων τροφών που μπορούν να βλάψουν το αναπτυσσόμενο έμβρυο.
Άσκηση: Η άσκηση μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μπορεί επίσης να προετοιμάσει το σώμα σας για τον τοκετό και τον τοκετό. Ασχοληθείτε με μέτριας έντασης άσκηση για τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, όπως περπάτημα, κολύμπι ή προγεννητική γιόγκα. Συμβουλευτείτε τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα άσκησης.
Προγεννητικές βιταμίνες: Οι προγεννητικές βιταμίνες είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί ότι εσείς και το μωρό σας λαμβάνετε επαρκή θρεπτικά συστατικά, ιδιαίτερα φολικό οξύ, σίδηρο και ασβέστιο. Ξεκινήστε να παίρνετε προγεννητικές βιταμίνες πριν τη σύλληψη και συνεχίστε καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
Συνήθειες τρόπου ζωής: Αποφύγετε το κάπνισμα, τη χρήση ναρκωτικών και την έκθεση σε παθητικό κάπνισμα ή περιβαλλοντικές τοξίνες που μπορούν να βλάψουν την υγεία του μωρού σας. Κοιμηθείτε αρκετά, διαχειριστείτε το άγχος και αποφύγετε δραστηριότητες που μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό, όπως αθλήματα επαφής ή προπονήσεις υψηλής έντασης.
Τοκετός και τοκετός: Εκπαιδευτείτε για τη διαδικασία τοκετού και τοκετού και συζητήστε το σχέδιο τοκετού με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Σκεφτείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα τοκετού για να προετοιμαστείτε για τον τοκετό και να μάθετε τεχνικές για τη διαχείριση του πόνου και του άγχους.
Συμπερασματικά, η εγκυμοσύνη είναι ένα συναρπαστικό αλλά προκλητικό ταξίδι που απαιτεί σωστή προετοιμασία και φροντίδα. Λαμβάνοντας τακτική προγεννητική φροντίδα, τρώγοντας μια ισορροπημένη διατροφή, ασκώντας, λαμβάνοντας προγεννητικές βιταμίνες, υιοθετώντας συνήθειες υγιεινού τρόπου ζωής και εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας σχετικά με τον τοκετό και τον τοκετό, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια υγιή εγκυμοσύνη και ένα μωρό. Θυμηθείτε να κάνετε ερωτήσεις και να ζητήσετε υποστήριξη από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης, την οικογένεια και τους φίλους σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της εγκυμοσύνης σας.

Το Prime Pharmacy συνιστά:
  1. Pharmasept Baby Mild Bath, Απαλό Βρεφικό Αφρόλουτρο για Σώμα και Μαλλιά 1lt
  2. Sudocrem Κρέμα για Συγκάματα 250gr
  3. Frezyderm Baby Cream, Αδιάβροχη Προστατευτική Κρέμα για Βρέφη 175ml
  4. Novalac Premium 3 Γάλα σε Σκόνη για Παιδιά άνω του ενός έτους 400gr
  5. Power Health -KinderImmun 65gr, Συμπλήρωμα Διατροφής με Πρωτόγαλα 65gr
  6. Sudocrem, Κρέμα για συγκάματα 125gr
  7. Frezyderm Frezylac Gold 2, Βιολογικό Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας 400g
  8. Frezyderm Baby Bath, Απαλό Αφρόλουτρο για Βρέφη 300ml
  9. Bio-Oil Λάδι Επανόρθωσης Ουλών & Ραγάδων 60ml
  10. Italfarmaco - Iofolen Preconception, 30caps
  11. Health Aid Folic Acid 400mg, Φολικό Οξύ Ιδανικό Για Την Περίοδο της Εγκυμοσύνης 90tabs
  12. Frezyderm Prevenstria Protective Body Cream, Κρέμα για τις Ραγάδες 150ml

 

Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.