close
Είσοδος
Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Ανάκτηση κωδικού
Τηλ. παραγγελιες: 210 48 17 147
Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, 18345, Μοσχάτο Δείτε το χάρτη
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 39€

Πολιτική απορρήτου

 
Είμαστε το Ηλεκτρονικό κατάστημα - Δικτυακός τόπος του Φαρμακείου Τέσσυ Νοδάρα και σας Καλωσορίζουμε.


Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών σας δεδομένων  διέπεται από τις σχετικές διατάξεις του  Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 GDPR, του Ελληνικού Δικαίου και τους όρους της παρούσας. Η προσφορά αγαθών και υπηρεσιών από  τον Δικτυακό μας τόπο, θα γίνεται πάντα με γνώμονα την προστασία του θεμελιώδους δικαιώματος σας, όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και για τον λόγο αυτό παρακολουθούμε με μεγάλη επιμέλεια και ευαισθησία τις εξελίξεις στη σχετική νομοθεσία, αλλά και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή προστασία. 


Προσβλέπουμε στη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με σας, τους επισκέπτες μας.

 

Τα 7 Σημεία – Δεσμεύσεις μας

 

  1. Σεβόμαστε την Ιδιωτική σας Ζωή.
  2. Διασφαλίζουμε το Απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων .
  3. Δεν σας αποστέλλουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις (newsletters), εκτός αν μας έχει ζητηθεί από εσάς. Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να μας το γνωστοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.
  4. Δεν προσφέρουμε ούτε πωλούμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
  5. Δεσμευόμαστε για απόλυτη διαφάνεια στον τρόπο που χειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τα δικαιώματά σας ενημέρωσης, πρόσβασης σε αυτά, αλλά και διόρθωσης, διαγραφής, περιορισμού στην επεξεργασία τους, φορητότητας, εναντίωσης, αμφισβήτησης της αυτοματοποιημένης ατομικής λήψης αποφάσεων, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και των εν γένει σχετικών εννόμων συμφερόντων σας, με την ταυτόχρονη υποχρέωση αντίστοιχων γνωστοποιήσεων από μέρους μας, όπου απαιτείται.
  6. Δεσμευόμαστε να μην χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρόπους που δεν σας έχουμε ήδη γνωστοποιήσει.
  7. Πάντα λειτουργούμε στο πλαίσιο της έννομης τάξης.


Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679):


Ως «Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα», νοείται κάθε πληροφορία ή συνδυασμός πληροφοριών, που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο (το υποκείμενο των δεδομένων). Το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως στο όνομα, στον μοναδικό αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

 

Ως «Επεξεργασία» νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώρηση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση, ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.
Υπό τις προϋποθέσεις του άρθρου 6 του Κεφ. ΙΙ, του ανωτέρω Κανονισμού GDPR, είναι νόμιμη η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Σας γνωρίζουμε ότι: «Κάτοχος και Υπεύθυνη Επεξεργασίας» των προσωπικών σας δεδομένων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και του αρχείου που έχει δημιουργηθεί  θα είναι η κ.Νοδάρα με στοιχεία επικοινωνίας: τηλ. 2104817147 e-mail t.nodara@pharmaxis.gr, στην έδρα της οποίας θα βρίσκεται και το ανωτέρω αρχείο.

«Ο Εκτελών την Επεξεργασία»  θα είναι η κ.Νοδάρα και θα είναι προσβάσιμος μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικής αλληλογραφίας t.nodara@pharmaxis.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 2104817147

 

Στη συνέχεια σας αναλύουμε την παρούσα Πολιτική μας , αναφορικά με τη Συλλογή και την εν γένει Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, τη Νομιμότητα της Επεξεργασίας τους, καθώς και τη Διασφάλισή των Δικαιωμάτων σας :

 

1. Στη διάρκεια ποιων συναλλαγών επιτρέπεται να μας παρέχετε και εμείς να συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα?

 

Α. Όταν επιθυμείτε την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ στον παρόντα Δικτυακό μας τόπο/ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
Β. Όταν επιθυμείτε την εγγραφή σας σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
Γ. Όταν επιθυμείτε την ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ.
Δ. Με την ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ σας στο Διαδίκτυο (αφορά πληροφορίες που συλλέγονται μέσω Cookies και συναφών τεχνολογιών).
Ε. Με την συμμετοχή σας σε ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ιδίως πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια διαγωνισμών, προωθητικής προσφοράς κ.α.)
ΣΤ. Με τη χρήση ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΩΝ (προκειμένου να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που μας ζητήσατε, όπως συμβουλές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας κ.α). 

 

2. Ποια είναι τα  προσωπικά δεδομένα που ενδέχεται να σας ζητήσουμε ή επιτρέπεται να λάβουμε εμείς ως αποτέλεσμα της μεταξύ μας συναλλαγής?


Ενδεικτικά, τα δεδομένα αυτά είναι όνομα, επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση (διεύθυνση παράδοσης και τιμολόγησης), αριθμός τηλεφώνου, ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail), τρόπος πληρωμής, ηλικιακή ομάδα ή ημερομηνία γέννησης, αναγνωριστικό όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης, προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσωπική περιγραφή ή προτιμήσεις, ιστορικό αγορών κ.α. 
Ειδικώτερα, στην υπό στοιχείο (Δ) συναλλαγή, δηλαδή την περιήγησή σας στο διαδίκτυο, ενδέχεται να ληφθούν πληροφορίες όπως από ποιο σημείο συνδέεστε με τον Δικτυακό μας τόπο, στοιχεία σύνδεσης, το μοναδικό αναγνωριστικό στοιχείο κάθε χρήστη, Ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε, Διαφημίσεις στις οποίες κάνατε κλίκ, προϊόντα που αναζητήσατε,  προϊόντα που επιλέξατε για το καλάθι αγορών σας, διεύθυνση IP, λοιπές τεχνικές πληροφορίες κ.α.

 

3. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για ποιους σκοπούς?

 

Τα στοιχεία αυτά που συλλέγονται είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του παρόντος ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την παροχή υπηρεσιών που σας προσφέρουμε  μέσω αυτού, με σκοπό την εξυπηρέτηση σας κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο και για τις ανωτέρω συναλλαγές αντίστοιχα (ενδεικτικά αναφερομένων):


Για τις συναλλαγές με στοιχεία Α. - Β.

  • Για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες σας, 
  • να διαχειριζόμαστε τη συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, προωθητικές ενέργειες, ή τυχόν έρευνες, 
  • να επικοινωνούμε μαζί σας για να απαντάμε σε τυχόν ερωτήματά σας
  • να σας προσφέρουμε κάποιο πρόγραμμα επιβράβευσης
  • να σας αποστέλλουμε προωθητικές ενημερώσεις (αν το έχετε ζητήσει), που θα έχουν προσαρμοστεί στο δικό σας «προφίλ».
  • να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες/συμβουλές,
  • να συλλέγουμε στατιστικά στοιχεία,
  • για λόγους ασφαλείας του Δικτυακού μας Τόπου και προστασίας τόσο δικής μας όσο και δικής σας
  • για να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκείτε τα νόμιμα δικαιώματά σας.

 

Για τη συναλλαγή με στοιχείο Γ. 

  • Για να οριστικοποιούμε την παραγγελία σας
  • να σας ενημερώνουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε
  • να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας  και να την παρακολουθούμε μέχρι και του σημείου της παράδοσης του προϊόντος στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει
  • να διαχειριζόμαστε την εξόφληση της παραγγελίας σας και την ολοκλήρωση της πώλησης (πληροφορίες διαδικασίας πληρωμής όπως αρ. πιστωτικής κάρτας, πληροφορίες paypal, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, δεν συλλέγονται από εμάς αλλά από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμής)
  • να επικοινωνούμε μαζί σας για κάθε θέμα που σχετίζεται με την παραγγελία σας, την ολοκλήρωση της πώλησης και με τα δικαιώματά σας μετά από αυτήν
  • να προστατεύουμε τις συναλλαγές σας από τυχόν περιστατικά απάτης
  • να επικαιροποιούμε το προφίλ σας, 
  • να διαχειριζόμαστε κάθε διαφορά σχετική με την αγορά σας
  • για στατιστικά στοιχεία. 

 

Για τη συναλλαγή με στοιχείο Δ. 

  • για την ορθή και ασφαλή/ προστατευμένη (από ποινικά κολάσιμες πράξεις και αθέμιτες/καταχρηστικές ενέργειες) λειτουργία του Δικτυακού μας τόπου και των εν γένει εφαρμογών μας (ορθή παρουσίαση περιεχομένου, δημιουργία και ανάκληση καλαθιού στη μνήμη, κ.α.)
  • για στατιστικές αναλύσεις που θα μας επιτρέπουν την πλέον ορθολογιστική και εξατομικευμένη παροχή υπηρεσιών προς εσάς.

 

Για τη συναλλαγή με στοιχείο Ε. 

  • για να ολοκληρώνουμε με επιτυχία ενέργειες που έχετε ζητήσει, όπως ενδεικτικά συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς και ποικίλες προωθητικές ενέργειες
  • για στατιστικούς σκοπούς

 

Για τη συναλλαγή με στοιχείο ΣΤ.

  • για να σας παρέχουμε με επιτυχία την υπηρεσία που μας έχετε ζητήσει και να απαντάμε σε τυχόν ερωτήματά σας.

 

Ποια είναι η νομική βάση της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, έτσι ώστε να καθίσταται αυτή σύννομη?


Ανάλογα με το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα, η νομική βάση μπορεί να είναι:


4.1  η Συναίνεση σας,
4.2.  η Εκτέλεση της Σύμβασης στην οποία είστε συμβαλλόμενο μέρος, όπως  η εκτέλεση των παραγγελιών σας και η ολοκλήρωση της πώλησης, καθώς και η εν γένει παροχή υπηρεσιών που μας ζητήσατε,
4.3  το Έννομο Συμφέρον μας, όπως η αποτελεσματικότερη παροχή σε εσάς των προσφερόμενων από εμάς υπηρεσιών, ήτοι ενδεικτικά αναφερομένων, η συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς, η αιτηθείσα ενημέρωση σας για νέα προϊόντα, για προσφορές, η διαφημιστική προβολή και προωθητικές ενέργειες του δικτυακού μας τόπου, η επικοινωνία με εσάς, η βελτίωση του παρόντος δικτυακού τόπου και η ασφάλεια των εργαλείων μας, αλλά και η πρόληψη και αποφυγή ποινικά κολάσιμων πράξεων εναντίον σας.
4.4  Νομικοί Λόγοι, δηλαδή όταν η επεξεργασία επιβάλλεται από τη Νομοθεσία (π.χ. τιμολόγηση).

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 6, Κεφάλαιο ΙΙ, του (ΕΕ) 2016/679, η επεξεργασία είναι σύννομη μόνο εάν και εφόσον ισχύει τουλάχιστον μία από τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις.

 

5. Αποδέκτες ή κατηγορίες Αποδεκτών των προσωπικών σας δεδομένων.


Τα προσωπικά σας Δεδομένα ενδέχεται να διαβιβαστούν σε τρίτους έμπιστους συνεργάτες μας για συγκεκριμένους και αυστηρά περιορισμένους σκοπούς:
Α. σε συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η παράδοση των παραγγελθέντων από εσάς προϊόντων και να εκτελεστεί η σύμβαση της πώλησης.
Β. σε εταιρείες που μας παρέχουν υποστήριξη και μας συνδράμουν στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου, υπηρεσίες Web Analytics.
Γ. σε εταιρείες που μας βοηθούν στην παροχή  υπηρεσιών πληροφορικής, όπως πάροχοι πλατφορμών, υπηρεσιών φιλοξενίας, συντήρησης και υποστήριξης των βάσεων δεδομένων μας, καθώς και λογισμικών και εφαρμογών,
Δ. σε παρόχους υπηρεσιών πληρωμής, προκειμένου να συναφθεί σύμβαση πώλησης μαζί σας.
Σε κάθε περίπτωση, η επεξεργασία περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο νόμιμο μέτρο.

Συνοψίζοντας, ενδέχεται να κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε παρόχους υπηρεσιών, εταιρικούς συνεργάτες και τρίτα μέρη, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

6. Ποιο είναι το χρονικό διάστημα που διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα?


Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα τα χρειαζόμαστε και για τον σκοπό για τον οποίο τα διατηρούμε, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας ή για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές υποχρεώσεις μας.
Για να καθορίσουμε το χρονικό διάστημα διατήρησης των προσωπικών δεδομένων σας, αξιολογούμε το είδος της συναλλαγής: χρησιμοποιούμε τα εξής κριτήρια:

  • Όταν αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας καθ’ όλη τη διάρκεια της συμβατικής μας σχέσης.
  • Όταν συμμετέχετε σε κάποια διαφημιστική προσφορά, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα καθ’ όλη τη διάρκεια της προσφοράς.
  • Όταν επικοινωνείτε μαζί μας για να μας υποβάλλετε κάποιο ερώτημα, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας καθ’ όλη τη διάρκεια που απαιτείται για την επεξεργασία του ερωτήματός σας.
  • Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι να μάς ζητήσετε να τα διαγράψουμε ή μετά από μια περίοδο αδράνειας (χωρίς την πραγματοποίηση συναλλαγών).
  • Όταν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για κοινοποιήσεις εμπορικής προώθησης, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας μέχρι να καταργήσετε την εγγραφή σας ή ζητήσετε τη διαγραφή της ή μετά από μια περίοδο αδράνειας (χωρίς την πραγματοποίηση συναλλαγών).
  • Όταν εγκαθίστανται cookies στον υπολογιστή σας, διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για την επίτευξη των σκοπών τους (π.χ. καθ’ όλη τη διάρκεια μιας περιόδου λειτουργίας cookies καλαθιού αγορών ή cookies αναγνωριστικού περιόδου λειτουργίας), καθώς και για μια χρονική περίοδο που καθορίζεται σύμφωνα με τους κανονισμούς.

 

Υπάρχει το ενδεχόμενο να διατηρήσουμε κάποια προσωπικά δεδομένα σας για τη συμμόρφωσή μας με τις νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας.
 
Όταν δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, τα διαγράφουμε από τα συστήματα και τα αρχεία μας ή τα ανωνυμοποιούμε ώστε να μην είναι πλέον δυνατή η ταυτοποίησή σας από αυτά.

 

7. Τι σημαίνει Αυτοματοποιημένη Λήψη Αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ?


Για τους σκοπούς της ασφάλειας των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των ιστότοπων/ εφαρμογών/ συσκευών μας έναντι περιστατικών απάτης, χρησιμοποιούμε λύσεις τρίτων παρόχων. Αυτή η διαδικασία ανίχνευσης περιστατικών απάτης μπορεί να είναι εντελώς αυτοματοποιημένη ή να περιλαμβάνει ανθρώπινη παρέμβαση όποτε ένα πρόσωπο λαμβάνει την τελική απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, λαμβάνουμε κάθε εύλογο μέτρο προφύλαξης και προστασίας προκειμένου να περιορίσουμε την πρόσβαση στα δεδομένα σας.


ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΠΡΟΦΙΛ


Όταν αποστέλλουμε ή προβάλλουμε εξατομικευμένες ανακοινώσεις ενδέχεται να χρησιμοποιούμε κάποιες τεχνικές που ορίζονται ως «κατάρτιση προφίλ» (δηλαδή, κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίσταται στη χρήση των εν λόγω δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών χαρακτηριστικών ενός φυσικού προσώπου και εξατομίκευση των αναγκών του σε σχέση με τις παροχές μας). Τα εν λόγω δεδομένα συγκεντρώνονται και αναλύονται προκειμένου να αξιολογήσουμε και να προβλέψουμε τις προσωπικές προτιμήσεις ή/και τα ενδιαφέροντα σας.
Έτσι μπορούμε να σας αποστείλουμε πιο εξατομικευμένες ανακοινώσεις.
 
Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στη χρήση των δεδομένων σας για τη «δημιουργία προφίλ», εκτός αν είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης.

 

8. Αποθήκευση Προσωπικών Δεδομένων
 
Ενδέχεται να αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό μας, έχοντας όμως εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

9. Ποια είναι τα Δικαιώματά σας?


 Α. Διαφανής ενημέρωση, ανακοίνωση και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων σας:

  • Έχετε δικαίωμα στην Ενημέρωση με σαφή και απλή διατύπωση και για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε τις πληροφορίες στην παρούσα πολιτική μας αλλά είμαστε και στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω επεξήγηση, τυχόν χρειαστείτε.
  • Έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα  που έχουν συλλεχθεί και υφίστανται επεξεργασία από εμάς, καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 2104817147, με την προϋπόθεση να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας ως επισκέπτη/υποκειμένου των δεδομένων. Εμείς ως υπεύθυνοι επεξεργασίας διευκολύνουμε την άσκηση των δικαιωμάτων σας που προβλέπονται στα άρθρα 15 έως 22 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σε αυτά.
  • Εμείς, ως  υπεύθυνοι επεξεργασίας  σας παρέχουμε πληροφορίες, για την ενέργεια που πραγματοποιείται κατόπιν αιτήματος σας, χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Η εν λόγω προθεσμία δύναται να παραταθεί κατά δύο ακόμα μήνες, εφόσον απαιτείται. Στη συνέχεια θα σας ενημερώσουμε για την εν λόγω παράταση και για τους λόγους αυτής.
  • Εάν  δεν ενεργήσουμε επί του ανωτέρω αιτήματος, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, εντός του ανωτέρω μήνα, για τους λόγους για τους οποίους δεν ενεργήσαμε και για τη δυνατότητα σας υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή και άσκησης δικαστικής προσφυγής.
  • Οι πληροφορίες που παρέχονται σύμφωνα με τα άρθρα 13 και 14 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, καθώς και όλες οι ενέργειες που αναλαμβάνονται σύμφωνα με τα άρθρα 15 έως 22 και 34 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, παρέχονται δωρεάν. Εάν τα αιτήματα είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά, ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, δυνάμεθα ως  υπεύθυνοι επεξεργασίας  είτε να επιβάλουμε την καταβολή ευλόγου τέλους, κατά το άρθρο 12 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679, είτε να αρνηθούμε να δώσουμε συνέχεια στο αίτημα.

 

Β. Δικαίωμα Διόρθωσης

 

  • Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των προσωπικών σας δεδομένων  εφόσον αυτά είναι εσφαλμένα ή ανακριβή πλέον ή/και να τα συμπληρώσετε αν δεν είναι πλήρη.
  • Για την εν λόγω διόρθωση, επικοινωνήστε μαζί μας με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 2104817147, με την προϋπόθεση να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας ως επισκέπτη/υποκειμένου των δεδομένων. Αν διαθέτετε λογαριασμό, ίσως είναι ευκολότερο να διορθώσετε εσείς τα δεδομένα σας μέσω της ενότητας «Ο λογαριασμός μου».

 

Γ. Δικαίωμα Διαγραφής («Δικαίωμα στη λήθη»)

 

 

Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, εάν ισχύει ένας από τους ακόλουθους λόγους:

  • εάν τα δεδομένα σας δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν,
  • αν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και δεν υπάρχει άλλη νομική βάση για την επεξεργασία
  • εάν αντιτίθεστε στην επεξεργασία και δεν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία
  • εάν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν υποβληθεί σε παράνομη επεξεργασία
  • εάν τα προσωπικά σας δεδομένα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση του υπευθύνου επεξεργασίας
  • εάν τα προσωπικά σας δεδομένα έχουν συλλεχθεί σε σχέση με την προσφορά υπηρεσιών της κοινωνίας των πληροφοριών απευθείας σε παιδί.

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι μπορεί να υφίστανται νομικοί ή άλλοι βάσιμοι λόγοι που ίσως μας αναγκάσουν να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.


Το δικαίωμά σας αυτό μπορείτε να το ασκήσετε με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, 18345 Μοσχάτο, Αττική.

 

Δ.  Δικαίωμα εναντίωσης στην άμεση εμπορική προώθηση, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ και Ε. Δικαίωμα Περιορισμού της επεξεργασίας

 

Μπορείτε να καταργήσετε ανά πάσα στιγμή την εγγραφή σας ή να αρνηθείτε τη λήψη κοινοποιήσεων, με την αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 2104817147, με την προϋπόθεση να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα σας ως επισκέπτη/υποκειμένου των δεδομένων.


ΣΤ. Δικαίωμα Ανάκλησης Συγκατάθεσης επεξεργασίας δεδομένων, όταν η επεξεργασία  βασίζεται στη συγκατάθεση αυτή, ανά πάσα στιγμή.


Έχετε δηλαδή τη δυνατότητα ανάκλησης της παρούσας συγκατάθεσης προς επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα οποτεδήποτε, χωρίς να θίγεται η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πρίν από την ανάκλησή της, με την αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με την αποστολή επιστολής στη διεύθυνση Στρατηγού Μακρυγιάννη 109, 18345 Μοσχάτο, Αττική


Ζ. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή


Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλεται Καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, contact@dpa.gr )

Η.. Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών δεδομένων
Έχετε το δικαίωμα μετακίνησης, αντιγραφής ή μεταφοράς δεδομένων από τη βάση δεδομένων μας σε άλλη με την αποστολή email στη διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 2104817147
Αυτό ισχύει μόνο στην περίπτωση δεδομένων που εσείς έχετε παράσχει και η επεξεργασία βασίζεται σε κάποια σύμβαση ή τη συγκατάθεσή σας και η εν λόγω επεξεργασία πραγματοποιείται με αυτοματοποιημένα μέσα.

Θ. Δικαίωμα στην απενεργοποίηση των cookies ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ


Για οποιαδήποτε απορία ή για τη χορήγηση πληροφόρησης σχετικής με την επεξεργασία και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Φαρμακείο μας,  με αποστολή email στη διεύθυνση info@primepharmacy.gr ή με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό  2104817147
Η παροχή των ανωτέρω αναφερομένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αποτελεί συμβατική και νομική υποχρέωση για την τέλεση της σύμβασης πώλησης, η μη παροχή των οποίων θα καθιστούσε αδύνατη και ανέφικτη την τέλεση αυτής. 

Κατά την περιήγησή σας στον Ιστότοπο μας, ενδέχεται να συναντήσετε συνδέσμους προς άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες, για πρακτικούς και ενημερωτικούς λόγους. Οι εν λόγω διαδικτυακές τοποθεσίες ενδέχεται να λειτουργούν ανεξάρτητα από εμάς και να διαθέτουν τις δικές τους σημειώσεις, δηλώσεις και πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου. Σας συνιστούμε να τις διαβάσετε για να κατανοήσετε τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων σε σχέση με τις συγκεκριμένες τοποθεσίες, καθώς  δεν φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο τοποθεσιών που ανήκουν σε άλλη εταιρεία ή που η διαχείρισή τους γίνεται από άλλη εταιρεία, ούτε για τη χρήση ή τις πρακτικές ιδιωτικού απορρήτου αυτών των τοποθεσιών.

Εμείς ως υπεύθυνοι επεξεργασίας παρέχουμε αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 και ανακοινώνουμε κάθε διόρθωση ή διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων, που διενεργείται σύμφωνα με το άρθρο 16, το άρθρο 17 παρ. 1 και το άρθρο 18  του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 σε κάθε αποδέκτη στον οποίο γνωστοποιήθηκαν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, κατά τον εν λόγω Κανονισμό.
Απόρρητο Συναλλαγών
Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη για εμάς.  Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον Χρήστη είναι εμπιστευτικές και εμείς έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να  παραμένουν ασφαλείς και να χρησιμοποιούνται μόνο στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση της σύμβασης και την παροχή των υπηρεσιών.

Σας συνιστούμε ότι για την εξασφάλιση της ασφάλειας των δεδομένων σας, θα πρέπει  να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψη αυτών, αλλά ούτε και των στοιχείων πρόσβασης σε αυτά, σε τρίτα πρόσωπα.


 

Πολιτική Cookies

Η επιχείρησή μας τηρεί αυστηρή πολιτική για την προστασία της ιδιωτικότητας των επισκεπτών της ιστοσελίδας.

 

Τι είναι τα Cookies

Τα «cookies» είναι μικρά αρχεία με πληροφορίες που μια ιστοσελίδα (συγκεκριμένα ο εξυπηρετητής ιστού – web server) αποθηκεύει στον υπολογιστή ενός χρήστη, ώστε κάθε φορά που ο χρήστης συνδέεται στην ιστοσελίδα, η τελευταία να ανακτά τις εν λόγω πληροφορίες και να προσφέρει στο χρήστη σχετικές με αυτές υπηρεσίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων πληροφοριών είναι οι προτιμήσεις του χρήστη σε μια ιστοσελίδα, όπως αυτές δηλώνονται από τις επιλογές που κάνει ο χρήστης στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (π.χ. επιλογή συγκεκριμένων «κουμπιών», αναζητήσεων, διαφημίσεων, κλπ).

 

Πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπό μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου ώστε να αντικατοπτρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας. Επίσης τα cookies μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τις πληροφορίες αυτές. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης για να απορρίψετε ορισμένα ή και όλα τα cookies. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο μέσω της χρήσης cookies και εάν επιλέξετε την απόρριψη των cookies, αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες.

 

Απολύτως Απαραίτητα

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου. Eπιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του, όπως πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές ή χρήση του καλαθιού αγοράς. Δεν αναγνωρίζουν σε καμία περίπτωση την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου.

 

Cookies Επιδόσεων

Συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο. Επίσης, συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας.

 

Cookies Λειτουργικότητας

Επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές του χρήστη όπως το όνομα χρήστη ή τη περιοχή ώστε να παρέχει βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες. Οι πληροφορίες που συλλέγουν αυτού του είδους τα cookies είναι ανώνυμες και δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα της περιήγησής σε άλλους ιστότοπους.

 

Cookies Στόχευσης

Χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την προβολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας.

 

Τι είδη Cookies τρίτων εταιριών χρησιμοποιούμε;

Χρησιμοποιούμε δικά μας cookies αλλά και cookies, που προέρχονται από τρίτα μέρη. Ενδεικτικά, χρησιμοποιούμε cookies εταιρειών διαδικτυακής διαφήμισης για την καταγραφή της καταναλωτικής συμπεριφοράς των χρηστών μας.

 

Τι είδους δεδομένα συλλέγουμε μέσω της χρήσης Cookies;

Όλα τα δεδομένα, που συλλέγουμε από τη χρήση cookies μέσω της ιστοσελίδας μας, τυγχάνουν επεξεργασίας και αποθηκεύονται αποκλειστικά με τη μορφή ανώνυμων στατιστικών δεδομένων και δε φέρουν οποιαδήποτε άμεση σύνδεση με το πρόσωπό σας. Επίσης, η επιχείρησή μας δεν προβαίνει σε ουδεμία πράξη πώλησης ή εμπορίας δεδομένων, που συλλέγονται με τον τρόπο αυτόν.

 

Παροχή Συγκατάθεσης για την αποδοχή Cookies

Με την είσοδό σας στην κεντρική σελίδα της ιστοσελίδας μας λαμβάνετε γνώση σχετικού σημειώματος για τη χρήση cookies, το οποίο βρίσκεται σε ορατή θέση και παραπέμπει στην παρούσα πολιτική χρήσης. Σε περίπτωση, που αποφασίσετε να περιηγηθείτε σε υποσελίδες της ιστοσελίδας μας και εφόσον έχετε ρυθμίσει καταλλήλως τον διαδικτυακό σας φυλλομετρητή, παρέχετε ελευθέρως την ρητή και ειδική συγκατάθεσή σας για την χρήση αυτή. Σε αντίθετη περίπτωση, υποχρεούστε να απέχετε από την περιήγηση εντός της ιστοσελίδας μας ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies στις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

 

Πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη χρήση Cookies;

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες προκειμένου να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες ενέργειες.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210 48 17 147
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας σε πραγματικό χρόνο, γρήγορα & απλά!

Εισάγετε τα στοιχεία στα πεδία για να δείτε την πορεία του δέματός σας, από τη στιγμή που θα αναχωρήσει μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Eγγραφείτε στην λίστα του Prime Pharmacy για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές, τις εκπτώσεις και τα δώρα μας!

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Prime Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Pharmasept Πλήρες Βρεφικό Set , 0m+, με 1 Baby Mild Bath 1lt, 2 x Baby Extra Calm Cream 150ml, 1 Baby Soothing Cream 150ml & 2 x Baby Soft Wipes των 30 Τεμαχίων

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent ut facilisis tortor. Suspendisse pharetra facilisis lacinia. Nullam sagittis sagittis metus.
CODE001
18.7€
12.25€