Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

FREZYDERM


Η Frezyderm είναι μία εταιρεία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων που ιδρύθηκε το 1986 στην Ελλάδα. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων, η Frezyderm έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.

Το φάσμα των προϊόντων της Frezyderm περιλαμβάνει καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα για το δέρμα, τα οποία παρέχουν λύσεις σε διάφορα δερματολογικά προβλήματα, όπως η ακμή, η ατοπική δερματίτιδα και η ροδόχρους. Η εταιρεία είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για τη σειρά προστασίας από τον ήλιο, η οποία περιλαμβάνει υψηλής προστασίας αντηλιακά προϊόντα για παιδιά και ενήλικες.

Το κλειδί της επιτυχίας της Frezyderm είναι η σταθερή δέσμευσή της για την καινοτομία και την ποιότητα. Η εταιρεία διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό ερευνητών και επιστημόνων, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν συνεχώς τη σύνθεση και την απόδοση των προϊόντων της. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και σύγχρονα εργαστήρια που επιτρέπουν την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας της Frezyderm είναι η προσήλωσή της στην ασφάλεια και την υγιεινή. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας και ασφαλή συστατικά στην κατασκευή των προϊόντων της.

Επιπλέον, η Frezyderm έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με δερματολόγους και επαγγελματίες του χώρου της περιποίησης του δέρματος, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της, με τη συνεχή παρουσία της στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησής. Η Frezyderm έχει αναγνωριστεί για την ποιότητα των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητά τους σε διάφορα δερματολογικά προβλήματα. Επιπλέον, η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις για την καινοτομία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η Frezyderm διαθέτει επίσης μια δυναμική παρουσία στο διεθνές στερέωμα, με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικές συνεργασίες και συμβόλαια με διάφορους διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, διευρύνοντας έτσι την παγκόσμια αναγνώρισή της.

Η Frezyderm συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, προκειμένου να παρέχει στους καταναλωτές της τα καλύτερα προϊόντα καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης. Η εταιρεία στοχεύει στο να εξασφαλίσει μια υγιή και ασφαλή δερματολογική περίθαλψη για τους καταναλωτές της, βασισμένη σε επιστημονική έρευνα και ποιότητα.

Με τη δέσμευση της Frezyderm στην καινοτομία και την ποιότητα, καθώς και τη σταθερή της προσήλωση στην ασφάλεια και την υγιεινή, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της. Με τη σταθερή ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο και τη δημιουργία στενών σχέσεων με δερματολόγους και επαγγελματίες του χώρου της περιποίησης του δέρματος, η Frezyderm συνεχίζει να αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης.

Στην Frezyderm, η αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για το δέρμα, τα οποία βοηθούν στην επίλυση δερματολογικών προβλημάτων και στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος. Με την εμπειρία και την επιστημονική της προσέγγιση, η Frezyderm συνεχίζει να επιτυγχάνει τους στόχους της και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών της σε Ελλάδα και παγκοσμίως.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές σειρές προϊόντων της Frezyderm είναι η σειρά προστασίας από τον ήλιο, η οποία περιλαμβάνει αντηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας για παιδιά και ενήλικες. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα με διάφορους βαθμούς προστασίας, ώστε να προσφέρει προστασία για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ανάγκη. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ειδικά συστατικά που προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση και την αντιγηραντική δράση του ήλιου.

Η Frezyderm έχει αναπτύξει επίσης προϊόντα για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως η ακμή, η ατοπική δερματίτιδα και η ροδόχρους. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα που βοηθούν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, προσφέροντας ταυτόχρονα περιποίηση και ενυδάτωση στο δέρμα.

Επιπλέον, η Frezyderm διαθέτει μια σειρά καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την αντιμετώπιση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ειδικά συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα διατηρούν το δέρμα ελαστικό και λαμπερό.

Η Frezyderm έχει αναπτύξει επίσης μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν, κρέμες και μάσκες για διάφορους τύπους μαλλιών. Η σειρά αυτή περιέχει συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αναδόμηση των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τα υπολείμματα προϊόντων και τη λιπαρότητα.

Η Frezyderm προσφέρει επίσης μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του σώματος, η οποία περιλαμβάνει λοσιόν, κρέμες, γαλάκτωμα και σπρέι για την ενυδάτωση και την αναδόμηση του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και το δέρμα, απομακρύνουν την ξηρότητα και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο.

Η Frezyderm προσφέρει μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα των χειλιών, η οποία περιλαμβάνει μπαλμς και λιπαντικά για την ενυδάτωση και την προστασία των χειλιών από τις καιρικές συνθήκες και τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης. Με τη σταθερή δέσμευσή της στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και την επιστημονική της προσέγγιση, η Frezyderm συνεχίζει να επιτυγχάνει τους στόχους της και να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για το δέρμα.

Μια ακόμη σημαντική πτυχή της Frezyderm είναι η κοινωνική της ευθύνη και η δέσμευσή της να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Η εταιρεία έχει αναλάβει δράσεις σε συνεργασία με οργανισμούς και ιδρύματα για την υποστήριξη ανθρωπιστικών αναγκών και την προστασία του περιβάλλοντος.

Συγκεκριμένα, η Frezyderm έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την υποστήριξη των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δερματικά προβλήματα, παρέχοντας προϊόντα περιποίησης και συμβουλές από δερματολόγους. Επιπλέον, η εταιρεία έχει αναλάβει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως την ενίσχυση των προσπαθειών ανακύκλωσης και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Frezyderm έχει αναλάβει μια σειρά πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος, όπως η ανακύκλωση των συσκευασιών των προϊόντων της και η επιλογή φιλικών προς το περιβάλλον υλικών στην κατασκευή των προϊόντων της. Επίσης, έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την προστασία των ζώων και την ανακύκλωση των συσκευασιών των προϊόντων της. Η Frezyderm έχει δημιουργήσει επίσης ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους της, προκειμένου να ενημερώνονται για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και να συμμετέχουν σε δράσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Συνολικά, η Frezyderm είναι μια εταιρεία με διεθνή αναγνώριση, που δραστηριοποιείται στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης. Η εταιρεία διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν αποτελεσματική περιποίηση και προστασία για το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα. Η Frezyderm είναι αφοσιωμένη στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και επιδιώκει τη συνεχή βελτίωσή τους μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει μια σταθερή δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, καθώς και για την προστασία των ζώων.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Frezyderm έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης, γεγονός που αποδεικνύει την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα των προϊόντων της. Η εταιρεία συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, προκειμένου να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη περιποίηση και προστασία για το δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα.

Συνολικά, η Frezyderm είναι μια εταιρεία με άριστη φήμη στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης, η οποία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος, των μαλλιών και του σώματος. Με τη σταθερή της δέσμευση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, η Frezyderm συνεχίζει να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης.

Εάν αναζητάτε προϊόντα που θα προσφέρουν στο δέρμα, τα μαλλιά και το σώμα σας τη μέγιστη δυνατή περιποίηση και προστασία, η Frezyderm είναι μια αξιόπιστη επιλογή. Με τη σταθερή της δέσμευση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, την επιστημονική της προσέγγιση και τη δέσμευσή της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, η Frezyderm συνεχίζει να επιτυγχάνει τους στόχους της και να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για το δέρμα.

172 Προϊόντα

155 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.61€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.49€
15.49€

192 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 31.69€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.19€
19.19€

166 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.40€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.59€
16.59€

192 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 31.74€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.20€
19.20€

159 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.20€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.85€
15.85€

130 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.49€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 13.00€
13.00€

108 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.75€
10.75€

166 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.29€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.55€
16.55€

187 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.34€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.65€
18.65€

227 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 34.96€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.65€
22.65€

108 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.81€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.75€
10.75€

144 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.08€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.39€
14.39€

166 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 24.30€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.59€
16.59€

302 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 38.68€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 30.22€
30.22€

504 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 70.93€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 50.35€
50.35€

162 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.01€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.19€
16.19€

190 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 31.37€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.99€
18.99€

191 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.35€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.09€
19.09€

117 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.93€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.69€
11.69€

155 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.61€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.49€
15.49€

275 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 37.97€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 27.49€
27.49€

103 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.16€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.25€
10.25€

184 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.38€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.39€
18.39€

142 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.26€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.19€
14.19€

88 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 12.86€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 8.79€
8.79€

162 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.67€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.15€
16.15€

149 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.68€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.89€
14.89€

169 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 23.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.89€
16.89€

162 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.67€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.15€
16.15€

93 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.50€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.25€
9.25€

199 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 30.70€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.89€
19.89€

43 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 5.93€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 4.29€
4.29€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.54€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.29€
11.29€

186 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.61€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.55€
18.55€

196 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.99€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.55€
19.55€

194 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.75€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.39€
19.39€

152 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 20.93€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.19€
15.19€

105 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.36€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.45€
10.45€

135 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 18.65€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 13.49€
13.49€

201 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.70€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 20.06€
20.06€

396 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 54.71€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 39.59€
39.59€

107 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 15.57€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.65€
10.65€

73 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 10.03€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.29€
7.29€

159 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.89€
15.89€

128 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 18.46€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 12.75€
12.75€

219 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 30.14€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 21.85€
21.85€

52 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 7.06€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 5.15€
5.15€

231 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 23.09€
23.09€

147 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 24.29€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.69€
14.69€

146 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 20.14€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.59€
14.59€

158 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 26.00€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.75€
15.75€

165 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.28€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.50€
16.50€

161 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 28.84€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.09€
16.09€

293 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 40.46€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 29.29€
29.29€

100 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 13.74€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.95€
9.95€

143 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 19.70€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.29€
14.29€

197 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 28.88€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.69€
19.69€

108 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 15.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 10.79€
10.79€

175 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 28.84€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 17.45€
17.45€

115 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.86€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.49€
11.49€

378 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 52.20€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 37.79€
37.79€

161 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.16€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.09€
16.09€

174 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.51€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 17.39€
17.39€

183 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 30.70€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 18.29€
18.29€

147 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 20.26€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.69€
14.69€

42 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 6.93€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 4.19€
4.19€

144 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.78€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.39€
14.39€

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Frezyderm - της εταιρείας που αφιερώνεται στην περιποίηση του δέρματος και την υγεία σας. Με δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της δερματολογίας, η Frezyderm έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων παγκοσμίως, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα περιποίησης που ενισχύουν την φυσική ομορφιά σας.

Η γκάμα προϊόντων μας καλύπτει κάθε ανάγκη περιποίησης δέρματος, από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση έως την αντιγήρανση και την προστασία από τον ήλιο. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα συστατικά, επιστημονικά ερευνημένα και δοκιμασμένα, για να προσφέρουμε αποτελεσματικές λύσεις για κάθε δερματικό πρόβλημα.

Στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες όλων, ανεξαρτήτως τύπου δέρματος. Είτε αντιμετωπίζετε προβλήματα με την ακμή, την ευαισθησία, είτε απλώς θέλετε να διατηρήσετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα, η Frezyderm έχει την κατάλληλη λύση για εσάς.

Επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας σήμερα για να ανακαλύψετε την πλήρη σειρά των προϊόντων μας και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας προς ένα υγιές και όμορφο δέρμα με την εγγύηση της Frezyderm.

Επενδύστε στην περιποίηση του δέρματός σας. Επενδύστε στη Frezyderm.

Παρουσίαση FREZYDERM


Η Frezyderm είναι μία εταιρεία καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων που ιδρύθηκε το 1986 στην Ελλάδα. Με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη καλλυντικών προϊόντων, η Frezyderm έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της.

Το φάσμα των προϊόντων της Frezyderm περιλαμβάνει καλλυντικά για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, καθώς και φαρμακευτικά προϊόντα για το δέρμα, τα οποία παρέχουν λύσεις σε διάφορα δερματολογικά προβλήματα, όπως η ακμή, η ατοπική δερματίτιδα και η ροδόχρους. Η εταιρεία είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για τη σειρά προστασίας από τον ήλιο, η οποία περιλαμβάνει υψηλής προστασίας αντηλιακά προϊόντα για παιδιά και ενήλικες.

Το κλειδί της επιτυχίας της Frezyderm είναι η σταθερή δέσμευσή της για την καινοτομία και την ποιότητα. Η εταιρεία διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό ερευνητών και επιστημόνων, οι οποίοι εργάζονται σκληρά για να αναπτύξουν και να βελτιώσουν συνεχώς τη σύνθεση και την απόδοση των προϊόντων της. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει τεχνολογικά προηγμένο εξοπλισμό και σύγχρονα εργαστήρια που επιτρέπουν την παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας της Frezyderm είναι η προσήλωσή της στην ασφάλεια και την υγιεινή. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και ασφάλειας, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας και ασφαλή συστατικά στην κατασκευή των προϊόντων της.

Επιπλέον, η Frezyderm έχει δημιουργήσει στενές σχέσεις με δερματολόγους και επαγγελματίες του χώρου της περιποίησης του δέρματος, προσφέροντας προϊόντα και λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τους.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της, με τη συνεχή παρουσία της στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησής. Η Frezyderm έχει αναγνωριστεί για την ποιότητα των προϊόντων της και την αποτελεσματικότητά τους σε διάφορα δερματολογικά προβλήματα. Επιπλέον, η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις για την καινοτομία, την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η Frezyderm διαθέτει επίσης μια δυναμική παρουσία στο διεθνές στερέωμα, με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει επιτύχει σημαντικές συνεργασίες και συμβόλαια με διάφορους διανομείς και αλυσίδες καταστημάτων σε όλο τον κόσμο, διευρύνοντας έτσι την παγκόσμια αναγνώρισή της.

Η Frezyderm συνεχίζει να επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη, προκειμένου να παρέχει στους καταναλωτές της τα καλύτερα προϊόντα καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης. Η εταιρεία στοχεύει στο να εξασφαλίσει μια υγιή και ασφαλή δερματολογική περίθαλψη για τους καταναλωτές της, βασισμένη σε επιστημονική έρευνα και ποιότητα.

Με τη δέσμευση της Frezyderm στην καινοτομία και την ποιότητα, καθώς και τη σταθερή της προσήλωση στην ασφάλεια και την υγιεινή, η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών της. Με τη σταθερή ανάπτυξή της σε διεθνές επίπεδο και τη δημιουργία στενών σχέσεων με δερματολόγους και επαγγελματίες του χώρου της περιποίησης του δέρματος, η Frezyderm συνεχίζει να αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης.

Στην Frezyderm, η αποστολή της εταιρείας είναι να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για το δέρμα, τα οποία βοηθούν στην επίλυση δερματολογικών προβλημάτων και στη βελτίωση της υγείας και της εμφάνισης του δέρματος. Με την εμπειρία και την επιστημονική της προσέγγιση, η Frezyderm συνεχίζει να επιτυγχάνει τους στόχους της και να εξυπηρετεί τις ανάγκες των καταναλωτών της σε Ελλάδα και παγκοσμίως.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές σειρές προϊόντων της Frezyderm είναι η σειρά προστασίας από τον ήλιο, η οποία περιλαμβάνει αντηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας για παιδιά και ενήλικες. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα με διάφορους βαθμούς προστασίας, ώστε να προσφέρει προστασία για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε ανάγκη. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ειδικά συστατικά που προσφέρουν προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και προστατεύουν το δέρμα από τη φωτογήρανση και την αντιγηραντική δράση του ήλιου.

Η Frezyderm έχει αναπτύξει επίσης προϊόντα για την αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως η ακμή, η ατοπική δερματίτιδα και η ροδόχρους. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα που βοηθούν στην επίλυση αυτών των προβλημάτων, προσφέροντας ταυτόχρονα περιποίηση και ενυδάτωση στο δέρμα.

Επιπλέον, η Frezyderm διαθέτει μια σειρά καλλυντικών προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα, η οποία περιλαμβάνει προϊόντα για την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την αντιμετώπιση των ρυτίδων και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Τα προϊόντα αυτά περιέχουν ειδικά συστατικά που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ενώ παράλληλα διατηρούν το δέρμα ελαστικό και λαμπερό.

Η Frezyderm έχει αναπτύξει επίσης μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα των μαλλιών, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν, κρέμες και μάσκες για διάφορους τύπους μαλλιών. Η σειρά αυτή περιέχει συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και την αναδόμηση των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τα υπολείμματα προϊόντων και τη λιπαρότητα.

Η Frezyderm προσφέρει επίσης μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα του σώματος, η οποία περιλαμβάνει λοσιόν, κρέμες, γαλάκτωμα και σπρέι για την ενυδάτωση και την αναδόμηση του δέρματος. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση και το δέρμα, απομακρύνουν την ξηρότητα και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα αφήνουν το δέρμα απαλό και λείο.

Η Frezyderm προσφέρει μια σειρά προϊόντων για τη φροντίδα των χειλιών, η οποία περιλαμβάνει μπαλμς και λιπαντικά για την ενυδάτωση και την προστασία των χειλιών από τις καιρικές συνθήκες και τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και αναγνωρισμένες εταιρείες στον κλάδο της καλλυντικής και φαρμακευτικής περιποίησης. Με τη σταθερή δέσμευσή της στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της και την επιστημονική της προσέγγιση, η Frezyderm συνεχίζει να επιτυγχάνει τους στόχους της και να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφαλή για το δέρμα.

Μια ακόμη σημαντική πτυχή της Frezyderm είναι η κοινωνική της ευθύνη και η δέσμευσή της να συμβάλλει στη βελτί