Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

POWER HEALTH


28 Προϊόντα

180 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 30.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 17.95€
17.95€

230 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 34.96€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 22.96€
22.96€

203 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 34.96€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 20.25€
20.25€

339 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 52.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 33.85€
33.85€

197 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 33.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 19.69€
19.69€

210 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 35.91€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 20.99€
20.99€

137 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 13.69€
13.69€

129 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 15.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 12.85€
12.85€

205 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 31.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 20.45€
20.45€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 18.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.29€
11.29€

111 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.09€
11.09€

24 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 4.05€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 2.39€
2.39€

153 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 23.94€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.29€
15.29€

137 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 13.69€
13.69€

99 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 9.89€
9.89€

73 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 14.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 7.25€
7.25€

150 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 22.51€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.99€
14.99€

113 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 16.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 11.25€
11.25€

219 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 32.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 21.89€
21.89€

295 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 46.10€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 29.49€
29.49€

167 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.65€
16.65€

269 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 47.80€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 26.93€
26.93€

164 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 27.50€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 16.39€
16.39€

146 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 24.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.59€
14.59€

152 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 25.90€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 15.15€
15.15€

141 Πόντοι

ΤΙΜΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ: 21.95€
ΤΙΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ: 14.05€
14.05€

Η Power Health είναι μια εταιρεία υγείας που ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας συμπληρωμάτων διατροφής, καλυπτόμενη από το όραμα της να προσφέρει στους καταναλωτές της τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα υγείας στην αγορά. Με περισσότερα από 39 χρόνια εμπειρίας, η Power Health έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1984. Η Power Health είναι αφοσιωμένη στην εξέλιξη της ιατρικής και των διατροφικών επιστημών και ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες της έχουν πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Με τον συνδυασμό της επιστημονικής έρευνας, της καινοτομίας και των καλύτερων συστατικών, η Power Health παράγει προϊόντα υγείας που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν υγιεινότερα και ενεργότερα.

Η Power Health προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υγείας, που καλύπτει τις ανάγκες όλων, ανεξάρτητα από το επίπεδο της διατροφής τους ή την ηλικία τους. Η γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, μέσα αντιγήρανσης, προϊόντα για την υγεία του μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και προϊόντα για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Η εταιρεία επιδιώκει να βοηθήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν την υγεία τους και να αυξήσουν την ποιότητα της ζωής τους. Για αυτό το λόγο, έχει επενδύσει σε πρωτοποριακή έρευνα και ανάπτυξη, και συνεργάζεται με επιστήμονες και ειδικούς στον κλάδο της υγείας για να διασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων της.

Επιπλέον, η Power Health έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας προγράμματα για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Η εταιρεία έχει αναπτύξει επίσης προγράμματα εκπαίδευσης για την υγεία και τη διατροφή, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τη σημασία μιας υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής για την πρόληψη των ασθενειών.
Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων της Power Health είναι η σειρά Power Health Platinum Range. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στον οργανισμό ένα πλήρες φάσμα θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, που συμβάλλουν στη διατήρηση μιας υγιούς ζωής. Η σειρά περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής υψηλής δόσης βιταμινών, ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών, αμινοξέων και οργανικών συστατικών. Η Power Health προσφέρει επίσης προϊόντα υγείας για τους αθλητές και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη γυμναστική ή το fitness. Η σειρά Power Health Sport περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα που βοηθούν στην ανάκτηση μυϊκών τραυματισμών και στη βελτίωση της αθλητικής απόδοσης.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, που βασίζονται σε φυσικά συστατικά και αιθέρια έλαια, προσφέροντας αποτελεσματική φροντίδα για την επιδερμίδα και τα μαλλιά.

Η Power Health είναι μια εταιρεία που αποδίδει μεγάλη σημασία στην υγεία και την ευημερία των ανθρώπων. Μέσα από την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας προϊόντων διατροφής, προϊόντων υγείας, προϊόντων ομορφιάς και προϊόντων περιποίησης, η εταιρεία προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει θέσει ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων σε κοινότητες που το έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο, η Power Health συμβάλλει στη διατήρηση μιας βιώσιμης και υγιεινής πλανητικής κοινότητας.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια έντονη παρουσία στα social media, μέσα από την οποία προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και προάγει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και ευεξίας.

Επιπλέον, η Power Health διοργανώνει πολλές εκδηλώσεις και συμμετέχει σε αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα, προάγοντας τις αξίες της εταιρείας και στηρίζοντας την κοινότητα.
Συνολικά, η Power Health αντιπροσωπεύει μια εταιρεία που βασίζεται στη φιλοσοφία της υγείας και της ευεξίας, παρέχοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων. Με τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο, η Power Health είναι μια εταιρεία με κοινωνική ευθύνη και πρωτοπόρο στον τομέα της υγείας και της ευεξίας.

Η Power Health συνεχίζει να αναπτύσσεται και να καινοτομεί στον τομέα της υγείας και της ευεξίας, προσφέροντας στους καταναλωτές της νέες και βελτιωμένες λύσεις για την υγεία τους. Πρόσφατα, η εταιρεία εισήγαγε το Power Health Superfoods, μια σειρά προϊόντων που βασίζονται στην αναζήτηση των καλύτερων συστατικών από όλο τον κόσμο για την υγεία και την ευεξία. Η σειρά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως σούπερ φρούτα, σούπερ τροφές, σούπερ σπόρους και σούπερ θαλασσινά.

Επιπλέον, η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και καινοτομιών για τη βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Με τη χρήση της τεχνολογίας, η Power Health παρακολουθεί τον κύκλο ζωής των προϊόντων της από την πηγή ως το τελικό προϊόν, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και την ποιότητα των προϊόντων της.

Η Power Health συνεχίζει να διατηρεί την προσήλωσή της στην κοινωνική της ευθύνη. Η Power Health στηρίζει πολλά κοινωνικά προγράμματα και φιλανθρωπικές οργανώσεις προκειμένου να βοηθήσει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Στη συνολική πορεία της, η Power Health έχει κερδίσει πολλά βραβεία και διακρίσεις για την ποιότητα των προϊόντων και τις υπηρεσίες της, καθώς και για την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα της υγείας και της ευεξίας. Η εταιρεία έχει λάβει διακρίσεις όπως το Βραβείο Καινοτομίας στον Τομέα της Υγείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Βραβείο Υγείας και Ευεξίας από το Ελληνικό Επιμελητήριο.

Η Power Health αποτελεί ένα παράδειγμα εταιρείας που προσφέρει αξία στους καταναλωτές της, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα μέσα από την καινοτομία, την έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόν και υπηρεσιών που βοηθούν στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων. Με την προσήλωσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Power Health συνεχίζει να αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της υγείας και της ευεξίας στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Αναζητά διαρκώς νέους τρόπους για να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων, ενώ παράλληλα στοχεύει στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε διεθνές επίπεδο. Με την εισαγωγή νέων προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία στοχεύει στην ανάπτυξη του τομέα της υγείας και της ευεξίας και στην παροχή βοήθειας στους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο υγιή ζωή.

Η Power Health αποτελεί ένα παράδειγμα εταιρείας που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας την καινοτομία και την έρευνα ως βάση για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Με τη δέσμευσή της για την ποιότητα και την καινοτομία, καθώς και τη στενή συνεργασία με επιστημονικούς φορείς και επαγγελματίες της υγείας, η εταιρεία διατηρεί τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της υγείας και της ευεξίας.

Έχει διαμορφώσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα υγείας, το οποίο αποτελείται από διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Τα προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα υγείας και προσωπικής φροντίδας, καθώς και προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης.

Η Power Health έχει αναπτύξει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με θέματα υγείας και ευεξίας.

Συνολικά, η Power Health είναι μια εταιρεία που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υγείας και ευεξίας για τους καταναλωτές της. Με τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, οι καταναλωτές μπορούν να βελτιώσουν την υγεία τους και να αυξήσουν την ευεξία τους. Η εταιρεία δεν προσφέρει μόνο προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και γνώση και ενημέρωση, ώστε οι καταναλωτές να είναι πιο ενημερωμένοι σχετικά με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής που μπορεί να επηρεάσει την υγεία τους.

Μεταξύ των προϊόντων της Power Health περιλαμβάνονται συμπληρώματα διατροφής, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, φυτικά εκχυλίσματα και προβιοτικά, που σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις ανάγκες της διατροφής και να βοηθούν στην αποκατάσταση της ισορροπίας του οργανισμού. Η εταιρεία παράγει προϊόντα υγείας και προσωπικής φροντίδας, όπως κρέμες, λάδια και λοσιόν για το δέρμα, σαμπουάν και κρέμες για τα μαλλιά, καθώς και προϊόντα περιποίησης των δοντιών.

Εκτός από τα προϊόντα της, η Power Health προσφέρει επίσης υπηρεσίες υγείας και ευεξίας, όπως διαιτολογικές συμβουλές, προγράμματα αποτοξίνωσης, προπονητικά προγράμματα και προγράμματα ευεξίας του μυαλού. Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργατών που απαρτίζεται από διαιτολόγους, προπονητές και ειδικούς στην υγεία και την ευεξία, ώστε να παρέχεται στους καταναλωτές της εταιρείας πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες υγείας και ευεξίας. Η Power Health έχει επίσης επεκταθεί στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών, παράγοντας καλλυντικά προϊόντα φυσικής βάσης χωρίς τη χρήση τεχνητών συντηρητικών και άλλων χημικών ουσιών που μπορεί να είναι επιβλαβείς για το δέρμα. Τα φυσικά καλλυντικά προϊόντα της εταιρείας περιλαμβάνουν κρέμες, σαπούνια, σαμπουάν και προϊόντα περιποίησης του δέρματος.

Μια από τις βασικές αρχές της Power Health είναι η επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει δικό της ερευνητικό κέντρο και συνεργάζεται με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη προϊόντων υγείας και ευεξίας.

Η εταιρεία έχει λάβει πολλά βραβεία για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της. Το 2019, το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας, το Power Health Vita-C 1000mg με Εσπεριδίνη, κέρδισε το βραβείο "Καλύτερο Βιταμίνη C Συμπλήρωμα" στα Health & Fitness Awards της Men's Health. Η Power Health έχει αναπτύξει ένα ισχυρό brand name στην αγορά της υγείας και ευεξίας, προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους καταναλωτές της. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες, στοχεύοντας στην προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων υγείας και ευεξίας σε όλο τον κόσμο.

Συνολικά, η Power Health είναι μια εταιρεία που αφιερώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και ευεξίας στους καταναλωτές της.

Παρουσίαση POWER HEALTH


Εγγραφείτε στο newsletter
Πεδία ενδιαφέροντος

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του PrimePharmacy.gr και αποκτήστε πρώτοι τα νέα & τις προσφορές μας Δωρεάν στο email σας!

Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο υποσέλιδο οποιουδήποτε email που λαμβάνετε από εμάς ή επικοινωνώντας μαζί μας στο info@PrimePharmacy.gr. Θα επεξεργαστούμε τις πληροφορίες σας με σεβασμό. Κάνοντας κλικ παρακάτω, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επεξεργαστούμε τα στοιχεία σας σύμφωνα με αυτούς τους όρους.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.